najpierw czytać potem klikać
http://fryzjermuszelek.pl
opis na głównej ma dobry: "(...) Używa on profesjonalnego sprzętu do cyfrowych zdjęć marki Nikon, innowacyjnej technologii oświetleniowej jak i wielu innych zaskakujących swoim efektem końcowym technologii tworzących dzieła, (...)
To mnie zakręcił, wchodzę na galerię, przy pomocy EXIF viewer /wtyczka do firefox/ postanowiłem nieco podglądnąć nieco warsztat owego profesjonalisyPełna profeska- jest w danych aparatu adres e-mail do owego pro. UWAGA: może to być aparat z drugiej ręki i zostały dane poprzedniego właściciela. Aparat zgadza się: nikon d90, innowacyjna technologia oświetlenia- to widać na zdjęciu, technologie tworzące dzieła... to chyba ten gimp- ale jako profesjonalista nie używa kradzionego oprogramowania co mu się chwali.
Tutaj już pełen zachwytu jego twórczością, aczkolwiek nie mogąc znaleźć jego imienia na stronie postanowiłem się dowiedzieć kim jest. wpisałem e-mail z exifa w najlepszą szukajkę świata. Nie, nie w google tylko w fb.com. Szukajka dała link do innej strony. Bardzo podobna strona, podobnie dane who is.
Jest dla mnie tak inspirujący więc proszę wynagródźcie temu artyście swój trud i obdarzcie jego stronę kliknięciami bo warto.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami