Szukaj
Na początek poprosimy wersje zgodne z regulaminem - max. 850 px wysokości.
Wg mnie 1,3,9 bdb![]()
Btw. Tatuaże - ptaki fajne, ale kuźwa kotwice i nieśmiertelna dusza... Ciekaw jestem jakie dla niej mają znaczenie![]()
OM-D 10 Mk II
@FHR
Da się to zrobić jakoś z poziomu forum? Czy muszę każde zdjęcie otworzyć, przeskalować i wysłać na serwer ponownie?
@RaditZ
Wiesz co..zapytam![]()
3, 2, 1 bardzo fajne, (światło , obróbka )
Reszta nie zatrzymuje
Mi się podoba całość. Dobry warsztat fotografa i praca modelki. Poza ty sporo seksu emanuje z tych zdjęć w moim męskim odczuciu.
Fajny set, lecz 4 i 7 przykuwają uwagę, dobre zdjęcia.
Nieważne czym - ważne jak!
Dla mnie w 6 kolory crossa mizernie wyszły ale reszta zdecydowanie na +.
1 najciekawsza (pomimo cycków w innych).
D7000,D300S, D80, N80, N 18-70, 35 1.8G, 50 1.8D, 85 1.8G, 70-300VR, 2x SB900, S 17-50 2.8 EX
HELIOS 52mm, JUPITER 135mm
Odjechana modelka, na klimacie. Na kilku zdjęciach udało Ci się nawet pokazać temperamencik i kawałek duszyczki tej Pani... Optymalnie rozchyla usta podczas pozowania - nie straszy (jak wiele modelek robiących to nieumiejętnie), tylko uwodzi.
Najlepsze moim zdaniem kadry to 1 oraz 4.
Zdjęcia 5, 8, 9 oraz 10 są - moim zdaniem - średnio korzystne dla modelki.
Za szóstkę należą Ci się baty - jak można taką fajną dziewuchę pokazywać na tle tej meblościanki? Żeby te półki nie właziły chociaż w obrys ciała od strony firanki...
Pracuj dalej, zawsze chętnie obejrzę kolejny zestaw zdjęć (a pewnie nie tylko ja, hehe)... Modelki z tej ligi nie potrzebują nawet niczego w tle żeby było fajnie - co nie znaczy że fajna miejscówa nie spotęgowałaby efektu.
Skontaktuj się z nami