Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 76 z 76

Domyślnie

Jacku, odnosiłem się do całej serii ironicznych postów, a Twój post był tylko... punktem odniesienia.
    Oczywiste jest, że Dejf nie przesiadł się na D5100 z D800 ani z D7100.
    Chciałem tylko przekazać, że moim zdaniem nie jest dobre, że ktoś może obawiać się napisać np, że wygodnie mu się używa D40 - bo a nuż będzie musiał się potem gęsto tłumaczyć.

Domyślnie

Przydatne informacje. Własnie brałem pod uwagę zakup nowej zabaweczki i ten model pojawia sie na liscie z propozycjami . Trzeba się jeszcze z tm przespac ale chyba sie na niego zdecyduje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Webizek Zobacz posta
    Przydatne informacje. Własnie brałem pod uwagę zakup nowej zabaweczki i ten model pojawia sie na liscie z propozycjami . Trzeba się jeszcze z tm przespac ale chyba sie na niego zdecyduje.
    A jakie inne modele brałeś jeszcze pod uwagę?
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Jesteśmy już jednak w dziale cyfrowych lustrzanek Nikon. Skala porównawacza rozciąga się od D40 do D4s.
    Właściwie to jesteśmy w dziale "Nikon d'SLR - D40 - D7100", więc z tym D4s-em to popłynąłeś...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Chesterfield

Domyślnie

Podepnę się pod temat.

Ja jestem zadowolony, jak na pierwszą puchę, D5100 spisuje się nieźle, jeżeli coś nie wychodzi, to generalnie moja wina. Bardzo mi natomiast przeszkadza mój obiektyw - 70-300VR - z racji tego, że na pokazy lotnicze jest za krótki . Brak umiejętności też jest wkurzający, ale pracuję nad tym.

2x D5100 | Nikkor 50mm f/1.8G | Nikon SB-700 | X1 Tx + Rx | Stratus 10 | Nano Pole + Snap head | Lastolite, Metz
    SP1000 | Helios 44M-4 58mm f/2 |

Domyślnie

Z szuflandii.

Sigmą:

Nikkorem:

i dla porównania prosto z puszki:
    "...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
    Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
    "Don Kichote to zły człowiek był..."

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów