Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Amatorska sesyjka ;)

Ostre męczenie kita zaowocowało takimi foteczkami Jak Wam się widzą?

1

2

3

4
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

i dwa potreciki

5

6

Pozdrawiam
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

najbardziej 5 mi sie podoba, nie wyostrzasz bo zmniejszeniu? czy tylko mis ie wydaje
    emeryt

Domyślnie

a co chciales powiedziec przez zdjecie nr 3 ? odbior tej 3 moze byc wieloraki
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

wieloraki ... co racja to racja...

pozdrawiam
    lu_natyk
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Domyślnie

Są lekko podostrzone bo to w pomieszczeniu pod dachem i na wyższych iso robione tak więc nie chciałem ziarna wzmocnić. Na 1 jedynce to przyznaję, że ostrość zgubiłem a 6 ziarno celowe

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    a co chciales powiedziec przez zdjecie nr 3 ? odbior tej 3 moze byc wieloraki
    hehe masz rację Ale miało być coś w stylu "czekamy na sezon", czyli sprzedaż lodów ochładzających organizm których to potrzebuje ów organizm do orzeźwienia wskutek wysokiej temperatury zewnętrznej

zboczeńce
    Pozdrawiam Piotrek

pebees
    Gość

Domyślnie

Podobają się ogólnie. Jeśli chodzi o 1 i 2 to powiem, co mi kiedyś powiedział ktoś, i mi się teraz przypomina - zwracaj uwagę na tło.

Domyślnie

no wlasnie myslalem o dzialanosci gospodarczej
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

a idź Ty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

haha - ty to piotrek swinia jestes - zaloze sie, ze zdecydowana wiekszosc w kontekscie "wielorakosci" miala na mysli dzialalnosc gospodarcza wlasnie (precyzujac, sprzedaz lodow, a jeszcze bardziej precyzujac - takiego zimnego jedzenia na patyku lub w waflu)...ech jak to trudno sie z tej wielorakosci wyplatac

ja bym szukal sposobu na rozwiniecie tematu z 3 wlasnie. moze jakiejs syntezy pozy z 2 z kontekstem 3 albo np. pojsc dalej i rozwinac to w jakas opowiesc - takie male fotostory - bo imho te foty maja na to wlasnie potencjal.
    czyli podsumowujac: najbardziej podobalaby mi sie dwojka z tlem trojki, cieta na dole do kwadratu (imho przod lady jest zbedny). imho tez cos fajnego jest w ostatnim portrecie.
    no. aha: jakbys w przyszlosci obramowal foty bardziej subtelnie nie wyszlo by im to na zle
    pozdr

edit: doszedlem do wniosku, ze dwojka z tym tlem tez mi sie podoba - nie wiedziec czemu jest cholernie pozytywna (ale nadal ucialbym ten dol). no i na jedynce zobaczylem w tle fajny napis - przydaloby sie, by byl jednak bardziej czytelny (chociaz wtedy by trzeba zmienic kompozycje).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów