Szukaj
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Pozdrawiam Piotrek
najbardziej 5 mi sie podoba, nie wyostrzasz bo zmniejszeniu? czy tylko mis ie wydaje
emeryt
a co chciales powiedziec przez zdjecie nr 3 ? odbior tej 3 moze byc wieloraki![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
wieloraki... co racja to racja...
pozdrawiam
lu_natyk
Są lekko podostrzone bo to w pomieszczeniu pod dachem i na wyższych iso robione tak więc nie chciałem ziarna wzmocnić. Na 1 jedynce to przyznaję, że ostrość zgubiłem a 6 ziarno celowe
hehe masz racjęAle miało być coś w stylu "czekamy na sezon", czyli sprzedaż lodów ochładzających organizm których to potrzebuje ów organizm do orzeźwienia wskutek wysokiej temperatury zewnętrznej
zboczeńce![]()
Pozdrawiam Piotrek
Podobają się ogólnie. Jeśli chodzi o 1 i 2 to powiem, co mi kiedyś powiedział ktoś, i mi się teraz przypomina - zwracaj uwagę na tło.
no wlasnie myslalem o dzialanosci gospodarczej![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
a idź Ty![]()
Pozdrawiam Piotrek
haha - ty to piotrek swinia jestes- zaloze sie, ze zdecydowana wiekszosc w kontekscie "wielorakosci" miala na mysli dzialalnosc gospodarcza wlasnie
(precyzujac, sprzedaz lodow, a jeszcze bardziej precyzujac - takiego zimnego jedzenia na patyku lub w waflu)...ech jak to trudno sie z tej wielorakosci wyplatac
ja bym szukal sposobu na rozwiniecie tematu z 3 wlasnie. moze jakiejs syntezy pozy z 2 z kontekstem 3albo np. pojsc dalej i rozwinac to w jakas opowiesc - takie male fotostory - bo imho te foty maja na to wlasnie potencjal
.
czyli podsumowujac: najbardziej podobalaby mi sie dwojka z tlem trojki, cieta na dole do kwadratu (imho przod lady jest zbedny).imho tez cos fajnego jest w ostatnim portrecie.
no. aha: jakbys w przyszlosci obramowal foty bardziej subtelnie nie wyszlo by im to na zle
pozdr
edit: doszedlem do wniosku, ze dwojka z tym tlem tez mi sie podoba - nie wiedziec czemu jest cholernie pozytywna(ale nadal ucialbym ten dol). no i na jedynce zobaczylem w tle fajny napis - przydaloby sie, by byl jednak bardziej czytelny (chociaz wtedy by trzeba zmienic kompozycje).
Skontaktuj się z nami