Szukaj
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Fajna fota, jak wspominali przedmówcy dynamiczna, ale przed wydrukiem wyprostuj, gdyż w lewo leci![]()
I nawet ta fota konkurs/zabawę wygrała![]()
no prawie ta fotabo jej połowa
link
Ostatnio edytowane przez zbyszekD7000 ; 23-12-2014 o 15:39
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Zaskakujące. Szczerze. Nie mówię, że tak nie jest ale robię zdjęcia na stacjach metra od dość dawna. I miałem szczęście robić takie zdjęcia w wielu krajach. W Niemczech również. I nigdy, ale to nigdy. nikt mnie nie pytał o jakiekolwiek pozwolenie. A nie, przepraszam. Raz jeden, w Pradze, zapytano mnie o zgodę. Ale,że nie mogliśmy się z metrzanym "dróżnikiem" dogadać, odpuścił i schował się do swojej budki. Miałem jedynie nie używać flesza.
Dlatego mocno zdziwiło mnie to co napisałeś.
Chodzi o zagrożenie w wypadku ewakuacji, tak samo jest w np polskich jaskiniach. Rozłożony statyw zablokowany w drzwiach, może skutecznie uniemożliwić ewakuację.
Miałeś szczęście po prostu
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Ale ja za każdym razem używałem statywu. To nie to, że miałem szczęście. Na stacjach jest monitoring. Jak kręcisz się po stacji czasem z 30-40 minut ze statywem to nie jest to kwestia szczęścia. Poza tym parę razy mijał mnie czasie robienia zdjęć i patrol policji, i ich sokiści, i nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi.
Skontaktuj się z nami