Szukaj
Jeden z monachijskich klasykow. Wole wersje kolorowa, ale i ta jest ladna. Congrats. O ktorej godzinie zrobione? Czekales na U-Bahn na obu torach czy zlozyles 2 zdjecia?
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Kuźwa... jednego człowieki w tym zdjęciu !
Bardzo dobre zdjecie
Fajowe - gratki !
Sufenta jeśli mnie pamięć nie zawodzi to było to koło 20:30
@bajcom dziekuje, wkrotce w M bede i Westfriedhof jest, rzecz jasna, na mojej liscie.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Skądś znam ten kadr
Oczywiście ode mnie też + bo fajnie to wygląda
Mogłeś to czerwone "światło" w lampach zostawić :P
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Fajne, wymowne. Świetne lampy i dynamika... Ktoś miał niezłą jazdę projektując to miejsce.
Dziekuje
Wszyscy wino w centrum pili( wieczorami w centrum jest festyn i pija grzane wino )
Jeżeli będziesz chciał robić zdjęcia to potrzebujesz zezwolenia, dwa razy bylem, najpierw bliżej centrum to tam nawet o 21 trzeba bokiem chodzić i Policje miałem na karku w sekundę, nie można robić zdjęć ze statywem, ta druga stacja nie jest zatłoczona i jak pisał bajcom i z którym bylem ze około 21:00, przy rozstawianiu statywów pierwszy pociąg i kierowca chciał widzieć pozwolenie.
O pozwolenie napisałem maila, krotko i na temat: ze to moje hobby w jakich dniach i gdzie ( napisałem ze gdzieś w Monachium ) i przysłali mi po dwóch dniach do wydrukowania.
Tak zdjęcie złożone z dwóch, poczekałem aż nadjedzie następny z drugiej strony i pstryk
Mam ta książkę w domu bo moja córka musi coś do szkoły na temat przyszykować http://www.muenchen.de/rathaus/dms/H..._bahnhoefe.pdf
Nie chcialem dublowaćBW na życzenie mojej zony i pójdzie do wydruku.
Dziękuje jeszcze raz wszystkim za mile słówko![]()
Kurcze, świetne!
zdecydowanie lepiej niż kolorowa wersja.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami