Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    ...
    Cieszę się, że nie dałem się ponieść tej gadaninie o potrzebie niewiadomo jakich bebechów do pracy, bo tylko bym wydał więcej kasy i guzik z tego miał dla siebie.
    A jak często będzie Ci się zamulał ?
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    A jak często będzie Ci się zamulał ?
    Nie rozumiem?

Domyślnie

Typowa choroba PC: najpierw chodzi szybko, po ok. pół roku intensywnej pracy zaczyna zwalniać - im starsze elementy tym bardziej zauważalne. Pomaga formatowanie dysku systemowego i instalowanie systemu od nowa.

Pzdr.

Domyślnie

Typowa choroba PC: najpierw chodzi szybko, po ok. pół roku intensywnej pracy zaczyna zwalniać - im starsze elementy tym bardziej zauważalne. Pomaga formatowanie dysku systemowego i instalowanie systemu od nowa.

Pzdr.
    Z tego co miałem styczność z makami to OSX się właśnie w ten sposób nie zamula (współlokator od dłuższego czasu używa do tych samych celów co ja i potwierdza, widzę zresztą na codzień). Choć na pewno zaraz antyfani ogryzków mi wyjaśnią, że to niemożliwe i że na pewno jest inaczej

Domyślnie

A jaki masz procesor w laptopie? Podaj taktowanie, to będzie wiadomo który model. Bo nie uwierzę, żebyś nie widział różnicy między 1.4 a 3.4, nawet mimo różnicy w generacji.

Pzdr.
    Ja czegoś takiego nie widziałem od.. visty.
    Ostatnio edytowane przez Kurtz ; 23-12-2014 o 21:37
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

i5 1.4ghz. MBA 13" z tego roku. Może to co robię jest mało wymagające od kompa no ale tym bardziej w takim razie dobrze, że nie wydałem więcej.
    Choć faktycznie jak mieliłem na stacjonarce video RAW z Blackmagica to zapierdzielało aż miło, na tym na pewno ten laptok by się udławił - tyle, że to dość skrajny zastosowanie u mnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Z tego co miałem styczność z makami to OSX się właśnie w ten sposób nie zamula (współlokator od dłuższego czasu używa do tych samych celów co ja i potwierdza, widzę zresztą na codzień). Choć na pewno zaraz antyfani ogryzków mi wyjaśnią, że to niemożliwe i że na pewno jest inaczej
    Akurat o Mac-ach nie myślałem - system jest dostatecznie 'logiczny inaczej' w iPhone żebym jeszcze na biurku się musiał męczyć. Zresztą... ...zęby zjadłem na PC, więc o innych sprzętach sie nie wypowiadam.

Pzdr.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Akurat o Mac-ach nie myślałem - system jest dostatecznie 'logiczny inaczej' w iPhone żebym jeszcze na biurku się musiał męczyć. Zresztą... ...zęby zjadłem na PC, więc o innych sprzętach sie nie wypowiadam.

Pzdr.
    Zęby, jak mówisz zjadłeś na pecetach i zalecasz reinstalkę systemu z formatowaniem partycji systemowej?

Toż to działania z super nieprofesjonalnej półki.

Nawet okienka da się ujarzmić, oczyścić (głównie rejestr z nieaktualnych wpisów), które potrafią działać bez radykalnych działań i całkiem wydajnie, nawet kilka lat (sprawdzone empirycznie).

Dobrze skonfigurowane i zadbane na bieżąco okienka, działają bardzo sprawnie.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Podstawowe pytanie przy wyborze łapka to czy matryca ma być matowa czy może być błyszcząca?

Smile

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Podstawowe pytanie przy wyborze łapka to czy matryca ma być matowa czy może być błyszcząca?
    Jeśli przewidujesz możliwość pracy na dworze, przy oknie lub ze sztucznymi źródłami światła skierowanymi na ekran, to matowa.

Właśnie wymieniłem lapka - matowa matryca była jednym z priorytetów

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów