Szukaj
Typowa choroba PC: najpierw chodzi szybko, po ok. pół roku intensywnej pracy zaczyna zwalniać - im starsze elementy tym bardziej zauważalne. Pomaga formatowanie dysku systemowego i instalowanie systemu od nowa.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Z tego co miałem styczność z makami to OSX się właśnie w ten sposób nie zamula (współlokator od dłuższego czasu używa do tych samych celów co ja i potwierdza, widzę zresztą na codzień). Choć na pewno zaraz antyfani ogryzków mi wyjaśnią, że to niemożliwe i że na pewno jest inaczej![]()
Ostatnio edytowane przez Kurtz ; 23-12-2014 o 21:37
d70s + N18-70 + N55-200
i5 1.4ghz. MBA 13" z tego roku. Może to co robię jest mało wymagające od kompa no ale tym bardziej w takim razie dobrze, że nie wydałem więcej.
Choć faktycznie jak mieliłem na stacjonarce video RAW z Blackmagica to zapierdzielało aż miło, na tym na pewno ten laptok by się udławił - tyle, że to dość skrajny zastosowanie u mnie.
Zęby, jak mówisz zjadłeś na pecetach i zalecasz reinstalkę systemu z formatowaniem partycji systemowej?
Toż to działania z super nieprofesjonalnej półki.
Nawet okienka da się ujarzmić, oczyścić (głównie rejestr z nieaktualnych wpisów), które potrafią działać bez radykalnych działań i całkiem wydajnie, nawet kilka lat (sprawdzone empirycznie).
Dobrze skonfigurowane i zadbane na bieżąco okienka, działają bardzo sprawnie.
Medice, cura te ipsum.
Podstawowe pytanie przy wyborze łapka to czy matryca ma być matowa czy może być błyszcząca?
Skontaktuj się z nami