Szukaj
Ładnie, ale możesz mi wyjaśnić rolę zajmującej 40% zdjęcia zielonej trawy?
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ładnie, ale możesz mi wyjaśnić rolę zajmującej 40% zdjęcia zielonej trawy?nie moge , bo nie wiem
cos mi nie pasowalo , to fakt... a ze ucialem juz troche gory to nie chcialem juz ruszac.. ale faktycznie bez tej ilosci trawy wuglada znacznie lepiej
przycialem kawalek
http://imageshack.com/a/img540/7392/fxa7HM.jpg
Ostatnio edytowane przez FHR ; 28-12-2014 o 16:42 Powód: rozmiar zdjęcia
Podobają mi się oby dwaŁadne kolory szczególnie te pastele w 2-ce.
Jednakoż 1 ciął bym do kwadratu a dwójkę do panoramy ucinając 1/3 dołu.
Takie pocięte uwagi![]()
Z sugestią cięcia w kwadrat zgoda, dwójka, jak dla mnie, w dobrym kadrze.
LED ZEPPELIN
Kwadrat wyglada tak![]()
Ostatnio edytowane przez ALF ; 23-12-2014 o 01:12
Kwadrat wyszedł bardzo elegancko, chociaż i poprzednie wersje mi się podobały ze względu na ładne oświetlenie tej pierwszoplanowej trawy w kontraście do ciemnego nieba.
Odnośnie dwójki mam mieszane uczucia - kolorystycznie jest super, ale czuję że w górnej lewej ćwiartce zdjęcia zgromadzone są wszystkie dominanty w tym kadrze. Z drugiej strony, dzięki liniom prowadzącym - chmury i brzeg - to aż tak nie razi.
Tam gdzie ja sie uczyłem rzemiosła![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Durdle Door to również mój fotograficzny zarodek pasji. 2jka zdecydowanie lepsza choć 1nka czy pion czy kwadrat to i tak jest bardzo poprawnie.
Sebastianito Tam gdzie ja sie uczyłem rzemiosła
Mieszkam w takim miejscu wiec musze robic krajobrazKulten Durdle Door to również mój fotograficzny zarodek pasji . 2jka zdecydowanie lepsza choć 1nka czy pion czy kwadrat to i tak jest bardzo poprawnie.To poczatek mojej drogi wiec mam nadzieje, ze Wam dorownam
![]()
Dziekuje za odwiedziny i dobre slowo , to dla mnie wazne zeby miec nadal zapal to pracyJeszcze nie przezylem calego fotograficznego roku ( pierwsze fotki w lipcu) wiec dopiero poznaje tajniki fotografii , ale poki co oderwac sie nie moge
![]()
pozdrawiam Sebastian
Skontaktuj się z nami