Szukaj
Historia modelu fajne, ale zdjęcia zmasakrowane. Po pierwsze, szaro-bure, a nie czarno-białe, wydaj mi się, że autor właśnie miał taki zamiar. Kadrowo też tak sobie, nie widać na zdjęciach wyjątkowości samochodu - brak detalu/i, które wyróżniają auto na tle innych.. Szare tło, przeostrzone drzewa, to wszystko mocno "wali po gałach".
Z tego wszystkiego, to najlepsze są te nogi
Aż się prosi o kolor...
FUJIFILM X-T1 + FUJINON 18-55 F2.8-4 R LM OIS
Tak, tak bahuone masz całkowitą rację, autor miał zamiar zrobić zdjęcia szaro bure, takie jakby to powiedzieć syntetyczne i całkowicie wyzbyte ze słodkości. Jeśli chodzi o detale wyróżniające samochód na tle innych to jedyne zewnętrzne oznaki to zderzak z dużymi okrągłymi halogenami plus wyloty powietrza na masce. Wszystko co decyduje o jego przewadze technicznej nad innymi autami to rzeczy zrozumiałe raczej dla ludzi interesujących się sportem samochodowym i raczej ciężkie do sfotografowania.
p_smok- też uważam że te nogi są najlepsze.
mbodniak- jak wyżej, próbowałem oczywiście z kolorem
Kadry beznadziejne, za ciasno, za mocno wyostrzone. Takie se poprostu pstryki typu "mam aparat i umiem wcisnac spust migawki". Miejscowka tez nijaka.
Fajne auto i mozna bylo zrobic mu fajniejsze fotki.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Słabiutko...Poprzednicy już wszystko powiedzieli.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami