Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Miasto zatopione we mgle

Tak gęstej mgły w Radomiu nie widziałem nigdy wcześniej. Musiałem ruszyć a w miasto z aparatem. Zapraszam do Radomia.

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Zdjęcia mi się podobają, ale mgła nie jest jakaś wybitnie gęsta.

Na marginesie - 7 listopada (piątek) byłem w rodzinnym Toruniu. Po wyjściu z jednego z CH była taka mgła, że może na 20 metrów było widać. Ciągnęła się przez 2,5 kilometra, więc strachu za kierownicą się najadłem za wszystkie czasy. Potem nagle ustąpiła.

Domyślnie

Najbardziej z całości, to nr. 1
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Potwierdzam.Tylko 1. Reszta ilustracyjnie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Jedynka świetna A mgła, powiedziałbym, w sam raz. Byłaby gęstsza, to nie zrobiłbyś pewnie żadnych ciekawych zdjęć, chyba że jakieś interesujące minimale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Najbardziej z całości, to nr. 1
    Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Potwierdzam.Tylko 1. Reszta ilustracyjnie.
    Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    Jedynka świetna A mgła, powiedziałbym, w sam raz. Byłaby gęstsza, to nie zrobiłbyś pewnie żadnych ciekawych zdjęć, chyba że jakieś interesujące minimale
    Dziękuję Wam bardzo za wizytę i posty. Mnie też ta 1-nka najbardziej podchodzi. Czy dla kolorów, czy głębi jaką dają lampy...sam nie jestem pewny?
    A jak z dość futurystyczną 3-ką? Nic? Jako pogląd tylko? Kurcze mnie się mocno podoba a tu cicho sza. Pozdrawiam Panowie.

Domyślnie

Hm, trójka... No może i byłoby coś, tylko te światła samochodów takie niezdecydowane - albo wcale, albo przez całość, tak bym to widział. Teraz sprawia to jakieś, sam nie wiem, bałaganiarskie wrażenie Ale to mój punkt widzenia.

Domyślnie

Mam podobnie, niby wszystko OK, ale jakoś tak ... właśnie nie wiadomo co. Brak dominanty?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

No to chyba tylko ja sobie ubzdurałem, że nr3 to świetne zdjęcie Cóż, dziękuje Wam bardzo za oceny. Pozdrawiam

Domyślnie

A mnie jeszcze ta 4 nęciła, z tym duszkiem
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów