Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: Początki

Domyślnie

Jeśli ebay to moje dobre doświadczenia z Niemcami i Angolami. Nie szukaj oferty okazyjnej. Te najtańsze (i to zarówno na naszym jak i zagranicznym portalu) mogą mieć feler i to zarówno w opisie jak i w sprzęcie. Poza tym bywa, że są to egzemplarze trumienne (lub piwniczne) albo ktoś chce się pozbyć go za wszelką cenę. Nie sugeruję, że są tam oszuści. Raczej doradzam ostrożność a odradzam kutwienie. Różnice w cenie nie są wielkie, a spory komis (np. niemiecki) nie pozwala sobie na trefne oferty.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Na alledrogo masz całkiem fajny. Przed zakupem zawsze dzwoń i naciągnij gościa na dłuższą rozmowę (oczywista, jeżeli nie możesz odebrać osobiście).
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Jeżeli mogę coś podpowiedzieć ......
    Zauważyłem, że na naszym portalu aukcyjnym jutro kończy się licytacja bardzo interesującego zestawu : FA+ 50/1.4
    Gdybym był na etapie zakupu sprzętu analogowego to poważnie zainteresowałbym się tym tematem.

EDIT: aby było jasne : nie mam nic wspólnego z tą ofertą ; mam natomiast taki sam sprzęt i mogę z czystym sumieniem polecić tego klasyka

Domyślnie

Tyż mam FA. Dla mnie ma to, czego potrzebuję.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Też mam FA. I FE. I F801
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 23-06-2015 o 19:50
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Dzieki bardzo za Cenne porady Wesołych swiąt wszystkim No widziałem zestaw na allegro za 350 zł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Akopa123 Zobacz posta
    Dzieki bardzo za Cenne porady Wesołych swiąt wszystkim No widziałem zestaw na allegro za 350 zł
    ... to teraz dołóż ze dwa tysie na klisze, wołanie, itp.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    ... to teraz dołóż ze dwa tysie na klisze, wołanie, itp.
    to już jest sama przyjemność .......

Domyślnie

Przesadzacie z tymi 2 tys. To nie cyfra, zdjęć sie nie robi setkami. Rolka miesięcznie to około 200 zł na rok.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

no ale amirez pewnie miał na myśli, że zatowarować się "trza" mocno na starcie .....

Wczoraj na spacerze zwolniłem 3 razy spust , dzisiaj dwa ; przez najbliższe dni nie idę na spacer ........., ale sobie strzelę jakiś jeden autoportret w domowym świetle zastanym żeby grudniową rolkę zakończyć ......

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów