Mogę Ci polecić Nikon F70, spisuje się dobrze
Szukaj
Mogę Ci polecić Nikon F70, spisuje się dobrze
Dla początków lub powrotu do analoga polecam manualnego Nikona np. FE2 - przetestowane na sobieDuża frajda z naciągania migawki i ręcznego ostrzenia. Jest czas na zastanowienie sie nad zdjeciem. Sam aparat ma bardzo dobry pomiar w trybie A, jest lekki i solidny. Tak jak radzili już inni, warto na ebayu poszukac egzemplarza od sprawdzonego sprzedawcy i w dobrym stanie potwierdzonym szczegółowymi zdjeciami - ja tak zrobiłem. Na naszym portalu "a" najczesciej trafiaja sie dosc wyeksploatowane egzemplarze (cóż z tego że tanie), a jesli pojawia sie jakis w dobrym stanie kosmetycznym, to cena jest windowana przez chetnych.
---------
"Należy pamiętać, że wybór ekspozycji jak również wykonanie fotografii są twórczością" - z instrukcji światłomierza Swierdłowsk 4
Ja niedawnosobie zasponserowałem Nikona FM2 w dobrym stanie ale jak teraz se patrzę że i są takie co mają tryby już fajnie by było czasem właśnie może się przydać taka szybsza automatyka P czy nawet tylko A jak FE2. Sie pospieszyłem niepotrzebnie.
Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...
Skontaktuj się z nami