Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: M&S plenerowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tworas Zobacz posta
    krishary, krytykować i komentować każdy może, jest to dobre i potrzebne. Chyba nie zrozumiałeś tego co chciałem przekazać.
    Chodzi mi o dostrzeżenie różnicy między wyrażaniem swoich opinii a stwierdzaniem odgórnie, że coś jest złe czy nie dobre.

Dzięki za opinie
    Jeśli pijesz do mnie to chciałbym sprostować że moja wypowiedz to jest wyłącznie moje zdanie jeśli nawet mogłeś inaczej odczytać z mojego postu. W fotografii nie ma czegoś takiego jak odgórne schematy. Każdy ma inny gust i inne poczucie estetyki i tak naprawdę to twoi klienci ocenią czy im się podobają zdjęcia czy nie.

Domyślnie

krishary, krytykować i komentować każdy może, jest to dobre i potrzebne. Chyba nie zrozumiałeś tego co chciałem przekazać.
    Chodzi mi o dostrzeżenie różnicy między wyrażaniem swoich opinii a stwierdzaniem odgórnie, że coś jest złe czy nie dobre.

Dzięki za opinie
    ok jasna sprawa, ja zmieniam zdanie na tema2 #2, mina jest ok, przedtem ogladalem na kom i nie widzialem tak dobrze, wesolych swiat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafal_n5 Zobacz posta
    Jeśli pijesz do mnie to chciałbym sprostować że moja wypowiedz to jest wyłącznie moje zdanie jeśli nawet mogłeś inaczej odczytać z mojego postu. W fotografii nie ma czegoś takiego jak odgórne schematy. Każdy ma inny gust i inne poczucie estetyki...
    temat chyba wyczerpany, widzę Rafał, że się dobrze rozumiemy

Wstawiam jeszcze jedno zdjęcie dla tych, którym nie podoba się pocałunek

Pozdrawiam!
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Stwierdzanie że pocałunek powinien być tylko "delikatny i subtelny" to tak jak stwierdzić że sex powinien być tylko po ślubie i do końca życia tylko w pozycji Po Bożemu

Domyślnie

Wstawiam jeszcze jedno zdjęcie dla tych, którym nie podoba się pocałunek
    Co jej tam do ust wchodzi...???
    No wiem, że to balustradka, ale tak się robić nie powin... sorry! IMHO źle to trochę wygląda.
    sprzęt: fotografuję sercem

Oszczędny w słowach Awatar mastervit
    Miasto
    gdzieś na Warmii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wunat Zobacz posta
    Na ostatnim nie wygląda ten pocałunek ładnie...
    Zgadzam się z Tobą, skojarzyło mi się z filmem "Saga Zmierzch: Przed świtem"... .
    Let me show you the world in my eyes

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów