Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: M&S plenerowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie M&S plenerowo

Poniżej kilka zdjęć Marty i Szymona
    nieco więcej na BLOGU

D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Na ostatnim nie wygląda ten pocałunek ładnie...

Oszczędny w słowach Awatar mastervit
    Miasto
    gdzieś na Warmii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wunat Zobacz posta
    Na ostatnim nie wygląda ten pocałunek ładnie...
    Zgadzam się z Tobą, skojarzyło mi się z filmem "Saga Zmierzch: Przed świtem"... .
    Let me show you the world in my eyes

Domyślnie

Dlaczego?
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Może i ja się wypowiem Na 3 pocałunek nie ładny za sprawą szeroko otwartych ust młodego. Na zdjęciu pocałunek powinien być delikatny i subtelny.Do tego ta mocna flara z PS aż razi w oczy i nie wygląda dobrze.
    3.poprawnie, 2. ładny bokeh, 1 bez wątpienia najlepsza z całego setu które tutaj pokazałeś.
    Natomiast dużo lepsze niż nam tutaj pokazałeś masz na blogu -mam na myśli zdjęcia z kręconych schodów.
    Pierwsze z przedstawionych BDB, podoba mi się również to z leżącą młodą na schodach.Na ostatnim pomysł i ułożenie młodego dobre,szkoda że poza młodej nie do końca naturalna...

Domyślnie

dlaczego pocałunek powinien być delikatny i subtelny?
    flara nie jest z PS

dzięki za opinie
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Uważam że przemawiają za tym względy estetyczne

Cytat Zamieszczone przez Tworas Zobacz posta
    dlaczego pocałunek powinien być delikatny i subtelny?
    flara nie jest z PS

dzięki za opinie

Domyślnie

Według mnie na zdjęciu 4 nie chodzi o to czy pocałunek jest delikatny i subtelny tylko o idiotyczny wyraz twarzy pana młodego. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to właśnie te jego rybie usta przy całkiem fajnej mimice panny młodej.

Domyślnie

Pokazałem zdjęcie 4 bo mi podoba się w nim, śmiech młodej, próby całowania przez młodego, mocna (naturalna) flara, liście, sytuacja. Oczywiście wiem, że usta Młodego mogą się wielu z was nie podobać, ale nie uważam też, że na każdym zdjęciu ludzie muszą wyglądać perfekcyjnie, a takie rybie usta wywołują przynajmniej jakąś reakcję Mi i młodym się podoba

Chcę tylko zwrócić uwagę, że jak dla mnie nie powinno się mówić to i tamto jest złe, tak i siak się nie robi, w fotografii nie wolno tego i tamtego, ...
    Według mnie powinniśmy wyrażać SWOJE opinie, zdanie - DLA MNIE to jest źle , MI się to i tamto nie podoba, JA bym to zmienił, WEDŁUG MNIE pocałunek nie wygląda ładnie itd...

Bo kim jesteśmy, żeby mówić innym jak wolno a jak nie wolno fotografować? co wolno a czego nie wolno pokazywać? jak para młoda może się całować a jak nie? )

Dzięki za odwiedziny
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Pocałunek na 4 mi się tez nie podoba, mina młodej na 2 tez nie reszta super i technicznie wszystkie dobre. Nie rozumiem też po co jest pouczenie ludzi których sam prosisz o komentarze i krytykę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów