Witam.
Wiem, że trawa trochę przeszkadza, ale to tak strasznie zwinne było, że nie nadążałem odsuwać.
O konstruktywną krytykę proszę.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam.
Wiem, że trawa trochę przeszkadza, ale to tak strasznie zwinne było, że nie nadążałem odsuwać.
O konstruktywną krytykę proszę.
Pozdrawiam
D50; N18-70; N50 1.8 D; SB800
niektórzy ocenią Ci tak jak moje w przedostatnim konkursie, cos tam było że pól gada brak ostrości i farfoclę odciągające wzrok. ale dla mnie fajne bo wiem jak trudno upolować takiego jaszczura.
to ujęcie z cyklu "wytęż wzrok i znajdź obiekt..."Stanowczo za duży bałagan w kadrze i jaszczur ginie w trawie. Poza tym za duża GO. Na plus jest ostrość na właściwym miejscu. Wiem, że marudzę i że to naturalne warunki itd, itp ale można czasami wyczekać na lepszy moment
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
oj, ten "jaszczur" to w ogóle jest ze zwierzaków "wytęż wzrok i próbuj złapać okiem", słychać, że się coś porusza
Za duża głębia? Dlaczego?
Pozdrawiam
witam ja bym zrobił tak: 1.otwieram fotke w PS. 2.zaznaczam 'gada' najlepiej jak potrafie(w tym przypadku nie bedzie łatwo) 3.daje 'zaznacz odwrotnie'. 4. i usowam kolor z reszty pozostawiajac 'zwierza' w kolorze...+ jakas rameczka "Ja to tak widze"
a fotka jest OK!!
(moge jak chesz je tak zrobic i podesłac na forum albo @ ale musze miec zgode autora) pozdrawiam
N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200..."Baśń O Ludziach Stąd" polecam
Baw się PSem ze zdjęciem jeśli masz na to ochotę. Zgoda oczywiście jest.
Pozdrawiam.
ps.
dodam jeszcze może jedno
podeslij mi na [email protected] pełnych wymiarow fotke z checia sie pobawie
N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200..."Baśń O Ludziach Stąd" polecam
To praca KAZELOT-a, tylko czy jaszczur nie jest teraz zbyt wyrazisty?
razem z err czekamy na opinie![]()
no nie znam się ........ ale ktoś miał niesamowity pomysł ..... świetnie wyszło
NIKON
Skontaktuj się z nami