Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

jak się juz rozpędziłem, to dam w tym kwartale drugi komentarz
    świetny set, symboliczny, nieprzekombinowany - ciekawe, po Twojemu zakomponowane, a więc spójne, a jednocześnie różnorodne zdjęcia

Domyślnie

Bardzo lubię Twoje zdjęcia i rozpoznawalny styl. Te też mi się bardzo podobają tylko zastanawiam się czy niektóre z nich nie są zbyt podobne do poprzednich wrzutek bo chwilami miałem wrażenie Deja vu. Nie mam nawet za bardzo tego jak sprawdzić, bo większości Twoich zdjęć na forum nie widać, a szkoda. Pozdrawiam.

Domyślnie

Chyba muszę zmienić host zdjęć, by można je było oglądać dłużej niż 30 dni. Dzięki za szczere komentarze i zostawiam jeszcze 4 kady tym razem z Omanu.

9.

10.

11.

12.

Domyślnie

a gdzie National Day ?

Domyślnie

Tylko flagi, sorry za mało treściwy materiał albo nieodpowiednio dobrany tytuł. Btw ten dzień właśnie tak wyglądał, mało ludzi a wieczorem fajerwerki ale tego już niestety nie mam.

Domyślnie

Może któreś z tych zdjęć przypadnie Wam do gustu stroniąc już od tytułu wątku?

13.

14.

15.

Domyślnie

Świetny set z Emiratów, kupuję w całości, no może bez 3, która trochę odbiega od stylu/klimatu pozostałych. Ostatnia trójka z Omanu też b. fajna, ale w czarnej wersji forum efekt 14 bierze w łeb. Na 14 to Quriyat?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cooder Zobacz posta
    Świetny set z Emiratów, kupuję w całości, no może bez 3, która trochę odbiega od stylu/klimatu pozostałych. Ostatnia trójka z Omanu też b. fajna, ale w czarnej wersji forum efekt 14 bierze w łeb. Na 14 to Quriyat?
    Trafna uwaga, 14 przydałaby się jakaś ramka dla podkreślenia całego zdjęcia, a samo zdjęcie zostało uchwycone na wyspie Masira. 15 to Sur, a 13 stare miasto Dubaj-Bastakiya.

Domyślnie

Wporzo.Wszystkie są dobre.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów