Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Monika

Domyślnie Monika

Przyjmuję każdą krytykę, czepiajcie się wszystkiego ....jak zawsze
    Zdjęcia połączyłem razem bo są 3 pionowe i tak lepiej się prezentują, od lewej 1,2,3
    P.S. Czy jest dozwolone podanie linka do wpisu na blogu z resztą zdjęć z tej sesji?

Ostatnio edytowane przez jacekhc666 ; 10-12-2014 o 19:54

Domyślnie

Jak na razie to wstawiłeś zamiast zdjęć zakaz hotlinkowania
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Dzięki, już poprawiłem.

Domyślnie

1 i 2 są świetne. Ładne światło, kolory, obróbka. Na 3 jak dla mnie światło jest nieco za ostre.

Domyślnie

Fajne, ciekawe zdjęcia. Przyjemnie się ogląda. Jedynie ostatnie widziałbym bardzie w poziomie i osobno raczej.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Fakt, na ostatnim światło jest dość ostre na portret i raczej takiego nie "używam" do zdjęć, a wręcz unikam głębokich cieni ale pokusiło mnie wtedy żeby zrobić coś inaczej niż zawsze. Paradoksalnie ostatni kadr podobał się najbardziej wszędzie gdzie pokazywałem zdjęcia z tej sesji.

Domyślnie

mnie też najbardziej się podoba ostatnie, modelka fajnie się ustawiła pod ten sam kąt co cienie

Domyślnie

Fajna, żywiołowa modelka retro. Bałagan we włosach i stado cieni do poprawki... Wydaje mi się że lepszy byłby dyptyk, bez środkowego zdjęcia.

Question

Stado cieni do poprawki gdzie dokładnie, możesz sprecyzować?

Domyślnie

obróbka ładna, kadry same w sobie też, ale na 3 zdjęciu buzia dziewczyny wygląda na bardzo okrągłą [to przez odbite światło, które pada na szczękę pod uchem ; ) ] i coś niedobrego dzieje się z jej stopami - wyglądają na placki : P
    Poza tym odnoszę ogólne wrażenie, że jest ona spięta, a to chyba najbardziej widać na zdjęciu numer dwa.
    Lubię robić zdjęcia. : )
    Tu jest ich trochę
    A tutaj nawet więcej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów