Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: T.Love by Stig

Domyślnie

najbardziej podobają mi się portrety, widać w nich pomysłowość, o szerokich kadrach kadrach się nie wypowiadam, bo nie przepadam za tłumami

ps
    byłem na Twojej stronie, oj nazbierało się tam już dobrych zdjęć, dla mnie najlepszy performance, ale i wdzięki dziewczyn umiesz oddać niejednokrotnie z dużym wyczuciem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Przypatruje sie uwaznie i widze dynamike w zdjeciach; 1, 7, 8, 9, 10 i 13. Jesli wg Ciebie tak nie jest, to wydaje mi sie, ze jest to po prostu "rewanz" za moja mocna krytyke portretu, ktory onegdaj wystawiles na forum. Sorry, ale wlasnie tak to wyglada.

Przy calej tej deklarowanej checi do kulturalnej krytyki -- ostatnie mimo wszystko mogles sobie darowac. Szczegolnie biorac pod uwage zdanie przed...
    Stig

Sorki za pożną odpowiedź.

Nie wracajmy do wątku portretu. Tak jak napisałem wielokrotnie, krytyka była słuszna, ale forma, moim zdaniem, była nie do przyjęcia.

W żadnym wypadku moja ocena zdjęć z koncertu T.Love nie była rewanżem. Stwierdziłem tylko, że zdjęcia są poprawne, dobre technicznie ale nie wzbudzają mojego zachwytu. Jeśli byśmy przyjęli, że moje wypowiedzi na temat Twoich zdjęć są rewanżem, to nawet jeśli byś pokazał zupełnego gniota, a ja bym napisał prawdę - że to gniot, to tez byś stwierdził, ze to rewanż? Mam nadzieję, ze nie.

Szczerze mówiąc, nie mam już ochoty polemizować z Tobą. Straciłem "rewolucyjny" zapał O jedno tylko proszę -przyjmij do wiadomości, że stwierdzenie "Słowacki wielkim poetą był" nie odnosi się do nas wszystkich.

Pozdrawiam, pełen szacunku dla Twojej twórczości i niektórych wypowiedzi na forum

Acidjazz
    FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2

Domyślnie

Mi się najbardziej podoba siara na zdjęciach

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów