Szukaj
Fantastyczny pomysł, który należałoby jak najszybciej wcielić w życie. Realizacja jego nie stwarza żadnego ryzyka, nie generuje żadnych dodatkowych kosztów, technicznie (tak myślę) jest prosta a korzyści dla forum olbrzymie. Może mylę się ale popieram w 100% kolegę Kulten/a.
To przez kilka dni nie będzie komentarzy, albo będą ostrożne![]()
No ja rozumiem założenia tego pomysłu, ale to generalnie nie nowy pomysł, widziałem i przerabiałem w kilku galeriach netowych i zawsze tak czy siak jakieś kwasy wychodziły i syf z tego wszystkiego.
Zresztą i tak najbardziej kontrowersyjni autorzy (czy tam ich zdjęcia, komentarze, cokolwiek) zazwyczaj są najbardziej rozpoznawalni, charakterystyczni, wiec niewiele by to dało w przypadku forum (gdzie osoby z dłuższym stażem i tak już się dobrze znają i wiadomo co jest czyje bez patrzenia na nick).
To prawda. Zwłaszcza, że wielu wcześniej wrzuca swoje prace w miejsca gdzie są i inni użytkownicy tego forum. Czyli anonimowość znika jak kamfora.
Zatem jest jakies uniwersalne panaceum na te bolączki?Takie panaceum, które pogodzi ludzi o tak różnych charakterach i ambicjach oraz będzie ponad układy, równych i równiejszych?
Skontaktuj się z nami