Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Koniec trasy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta
    (...)

Może gdyby każde foto przez pierwszych kilka dni od czasu publikacji było "anonimowe" bez loga, podpisów itd odbiór byłby nieco inny.
    Świetny pomysł.

Domyślnie

Nazywając to zdjęcie "wykonanym na długim czasie" jest troszkę nadużyciem moim zdaniem. Raczej nazwałbym je "celowo poruszonym" i wtedy byłoby to bliższe prawdy. Zresztą nie ma co dorabiać filozofii czy nadmiernie się tłumaczyć, skoro autorowi się owo podoba to super.

Ja tylko nie rozumiem dlaczego podobne imo słabe fotki u innych są chwalone a u jeszcze innych ganione za trollizm, prowokacje, itp.

Może gdyby każde foto przez pierwszych kilka dni od czasu publikacji było "anonimowe" bez loga, podpisów itd odbiór byłby nieco inny.
    Lepiej tego bym nie ujął i co do anonimowych zdjęć to jestem za!
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Ja tylko nie rozumiem dlaczego podobne imo słabe fotki u innych są chwalone a u jeszcze innych ganione za trollizm, prowokacje, itp.

Fantastyczny pomysł, który należałoby jak najszybciej wcielić w życie. Realizacja jego nie stwarza żadnego ryzyka, nie generuje żadnych dodatkowych kosztów, technicznie (tak myślę) jest prosta a korzyści dla forum olbrzymie. Może mylę się ale popieram w 100% kolegę Kulten/a.

Domyślnie

To przez kilka dni nie będzie komentarzy, albo będą ostrożne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    To przez kilka dni nie będzie komentarzy, albo będą ostrożne
    I o to chodzi Panie. Trzeba oceniać zdjęcia a nie autorów, ich elokwencję, filozofię życiową, dotychczasowy dorobek itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tedd46 Zobacz posta
    I o to chodzi Panie. Trzeba oceniać zdjęcia a nie autorów, ich elokwencję, filozofię życiową, dotychczasowy dorobek itp.
    No ja rozumiem założenia tego pomysłu, ale to generalnie nie nowy pomysł, widziałem i przerabiałem w kilku galeriach netowych i zawsze tak czy siak jakieś kwasy wychodziły i syf z tego wszystkiego.
    Zresztą i tak najbardziej kontrowersyjni autorzy (czy tam ich zdjęcia, komentarze, cokolwiek) zazwyczaj są najbardziej rozpoznawalni, charakterystyczni, wiec niewiele by to dało w przypadku forum (gdzie osoby z dłuższym stażem i tak już się dobrze znają i wiadomo co jest czyje bez patrzenia na nick).

Domyślnie

To prawda. Zwłaszcza, że wielu wcześniej wrzuca swoje prace w miejsca gdzie są i inni użytkownicy tego forum. Czyli anonimowość znika jak kamfora.

Zatem jest jakies uniwersalne panaceum na te bolączki? Takie panaceum, które pogodzi ludzi o tak różnych charakterach i ambicjach oraz będzie ponad układy, równych i równiejszych?

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów