Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Konie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie Konie

Witam w czterokopytnym wątku. Zapraszam do komentowania.

Zacznę z zimowym klimatem.
    1.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie

Cisza. Więc kolejne.

2.

3.

Domyślnie

Jedyneczka pomysłowa, gdybyś tylko ciut jaśniej wywołała to z raw. Bo jak dla mnie za bardzo ciemno na zdjęciu, może trochę plastyki łba by wyszło przy jaśniejszej obróbce.

P.S. Koń jak koń, jest ich troszkę w Karpatach. Cisza pewnie była dlatego, że ta klacz na 2 rżała z naszych komentarzy. Albo, śmiała się ze swej dzokejki, że ta pstryka obrazki zamiast gnać na oklep po wertepach lub pod siodłem na parkurze

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie

Co do jedynki, to niestety żałuję, że 2 lata temu (bo wtedy było to zdjęcie robione) byłam dopiero na poziomie JPG-ów. Obecna forma jest wyciągnięta z zaparowanego i zaszumionego oryginału, którego lepiej nie będę tutaj prezentować (bo to jest właśnie ta jaśniejsza wersja) Ja akurat lubię taką konturową formę tego zdjęcia.

A co do postscriptum - cóż, nie każdemu jest dane "gnanie po wertepach lub parkurze".
    Niektórzy konia widzą z bliska przez szybę samochodu przejeżdżając przez wieś A niektórzy ich po prostu nie zauważają, tak jak i ptaków, owadów i całej reszty istot, które w wątku przyrodniczym są prezentowane przez twórców fotografii.

Domyślnie

Myślę, że masz kilka znacznie lepszych portretów koni niż tu zaprezentowane, wrzucisz ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie

Postaram się stopniowo wrzucać, aczkolwiek nie wiem, czy sprostam oczekiwaniom

4.

5.

Domyślnie

Wow, piąteczka jest urocza, taki ciepły wyraz pyska. To pewnie jest bardzo łagodna i sympatyczna klacz. Ale i to spojrzenie na 4 jest ciekawskie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie

Tak, akurat ta klacz jest bardzo sympatyczna

6. Shy boy

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie

7.

8.

Szare dni nastały, więc wpadając w obecną kolorystykę i nastrój przedstawiam dwa B&W

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podkarpackie/Lublin

Domyślnie

Niestety tak jak się spodziewałam, zima w tym roku wciąż nie wygląda tak biało, ani mroźnie, jak mogłabym sobie życzyć, ale w chwili okołoświątecznej udało mi się dotrzeć do kilku koni. Zaspany kadr stamtąd

8.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów