Witam w czterokopytnym wątku. Zapraszam do komentowania.
Zacznę z zimowym klimatem.
1.
Szukaj
Witam w czterokopytnym wątku. Zapraszam do komentowania.
Zacznę z zimowym klimatem.
1.
Jedyneczka pomysłowa, gdybyś tylko ciut jaśniej wywołała to z raw. Bo jak dla mnie za bardzo ciemno na zdjęciu, może trochę plastyki łba by wyszło przy jaśniejszej obróbce.
P.S. Koń jak koń, jest ich troszkę w Karpatach. Cisza pewnie była dlatego, że ta klacz na 2 rżała z naszych komentarzy. Albo, śmiała się ze swej dzokejki, że ta pstryka obrazki zamiast gnać na oklep po wertepach lub pod siodłem na parkurze![]()
Co do jedynki, to niestety żałuję, że 2 lata temu (bo wtedy było to zdjęcie robione) byłam dopiero na poziomie JPG-ów. Obecna forma jest wyciągnięta z zaparowanego i zaszumionego oryginału, którego lepiej nie będę tutaj prezentować (bo to jest właśnie ta jaśniejsza wersja)Ja akurat lubię taką konturową formę tego zdjęcia.
A co do postscriptum - cóż, nie każdemu jest dane "gnanie po wertepach lub parkurze".
Niektórzy konia widzą z bliska przez szybę samochodu przejeżdżając przez wieśA niektórzy ich po prostu nie zauważają, tak jak i ptaków, owadów i całej reszty istot, które w wątku przyrodniczym są prezentowane przez twórców fotografii.
Myślę, że masz kilka znacznie lepszych portretów koni niż tu zaprezentowane, wrzucisz ?
Wow, piąteczka jest urocza, taki ciepły wyraz pyska. To pewnie jest bardzo łagodna i sympatyczna klacz. Ale i to spojrzenie na 4 jest ciekawskie![]()
Tak, akurat ta klacz jest bardzo sympatyczna![]()
6. Shy boy
Niestety tak jak się spodziewałam, zima w tym roku wciąż nie wygląda tak biało, ani mroźnie, jak mogłabym sobie życzyć, ale w chwili okołoświątecznej udało mi się dotrzeć do kilku koni. Zaspany kadr stamtąd
8.
Skontaktuj się z nami