Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Boxing Pauline

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dlaczego taki tytuł ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedlak Zobacz posta
    Dlaczego taki tytuł ?
    od filmu który widziałem 20 lat temu a boxing nie zawsze oznacza boxing

Domyślnie

Woland, komu ukradłeś zdjęcie ? Modelka nie jest goła, więc nie uwierzę, że to Twoje - zarcik.
    co do samej foty, trochę ten "blur" w dolnej częsci "zasłania" twarz. Dodatkowo, przez taki wybór kadru, ja mam wrażenie, że modelka wisi do góry nogami i jest jej z tym kiepsko.
    Liczę, że będą kadry z tej sesji dziale akt, które pewnie dużo bardziej mi się spodobają.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nigel Zobacz posta
    Woland, komu ukradłeś zdjęcie ? Modelka nie jest goła, więc nie uwierzę, że to Twoje - zarcik.
    co do samej foty, trochę ten "blur" w dolnej częsci "zasłania" twarz. Dodatkowo, przez taki wybór kadru, ja mam wrażenie, że modelka wisi do góry nogami i jest jej z tym kiepsko.
    Liczę, że będą kadry z tej sesji dziale akt, które pewnie dużo bardziej mi się spodobają.
    oczywiście że będą akty

Domyślnie

Wydaje mi się, że ręce modelki są trochę sinawe w stosunku do reszty ciała. Ogólnie mi się podoba, czego nie mogę powiedzieć o filmie, o którym wyżej wspomniałeś Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Norman Zobacz posta
    Wydaje mi się, że ręce modelki są trochę sinawe w stosunku do reszty ciała. Ogólnie mi się podoba, czego nie mogę powiedzieć o filmie, o którym wyżej wspomniałeś Pozdrawiam
    no cóż, nie każdy może być jak David Lynch, nawet jego córka

Uprawnienia umieszczania postów