Może ktoś polecić jakieś specjalistę który wyczyści mi lustro w body, bo widać paprochy na zdjęciach a sam sie tego wole nie podejmować, i czy ktoś orientuje się ile taki zabieg kosztuje? Chodzi mi o kogoś z okolic Katowic
Szukaj
Może ktoś polecić jakieś specjalistę który wyczyści mi lustro w body, bo widać paprochy na zdjęciach a sam sie tego wole nie podejmować, i czy ktoś orientuje się ile taki zabieg kosztuje? Chodzi mi o kogoś z okolic Katowic
Paprochy na lustrze nigdy nie będą widoczne na zdjęciu, jeśli widać paprochy na zdjęciu to zanieczyszczona jest matryca.
Czyszczenie matrycy to koszt od 50 do 100 zł.
NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,
Każdy serwis foto czyści matryce.
Można to też zrobić samodzielnie - wszystko opisane na forum. Wystarczy tylko poszukać.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
A co w przypadku syfów widzianych przez wizjer? Zdjąłem obiektyw i patrząc przez wizjer mam kilka syfów w tym dwa które strasznie mnie denerwują. Czy to też da się wyczyścić?
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Czyszczenie lustra jest trudne? Czyszczenie matrycy robiłem w serwisie, na lustrze widać kilka smug
To w takim razie pojadę do serwisu żeby to zrobili dobrze, sam nie będę kombinowal
Czyscili matrycę, sprawdzę na białej kartce czy są jakieś paprochy na zdjęciach. Choć te dwa paprochy na wizjerze strasznie przyciągają moją uwagę.
Skontaktuj się z nami