Szukaj
Ostatnio edytowane przez mandraghora ; 25-11-2014 o 00:04
1 i 3.
Fajny kontrast z ta czernią i bielą i taką lekką odrobiną mroczności i słodkości.
Dla mnie 3,4 i 7 na pierwszy rzut oka przykuły uwagę na dłużej. Reszcie niestety zrobiłem scroll down.
D5100 || N35 f/1.8G || N50 f/1.8G
Nie znam się na portrecie ale moją uwagę przykuła 2jka. Trochę mi to zdjęcie przypomina wkładki w albumach Cradle of Filth (też ładne panie tam są i w podobnej kolorystyce).
Ogólnie cale zestawienie jest dobre ale są wyjątki.
fot5- nie przekonuje mnie, wygląda trochę jak by było przypadkowo pstryknięte.
fot.6 - całkowicie psuje odbiór pozostałych nie powinno się tutaj znaleźć.
Jaka dziwna perspektywa a zamiast oczu mamy czarne plamy.
Odnosicie makijażu to też trochę mi się kojarzy z Cradel of Filth czy też ogólnie ze stylistyką zespołów Gotyckich (czarna szminka, czarne paznokcie).
Sądze że powinnaś zaprezentować zdjęcia osobno np jedna seria to fot8,4 a co innego to np Fot. 3 lub 7.
Seria zdjęć w styku fot.9 była by ciekawa i intrygująca.
Ostatnio edytowane przez Rob123 ; 25-11-2014 o 19:19
Dzięki za wszystkie opinie.
slimiro - ano, ostrość trochę poleciała na włosy, to było jedno z pierwszych zdjęć robionych nowym obiektywem i jeszcze nad tym kompletnie nie panowałam, ale jakoś lubię to zdjęcie. A co masz na myśli przez "wyciąganie źrenic"?
Rob123 - a co dokładnie dziwnego w perspektywie?
Ostatnio edytowane przez mandraghora ; 25-11-2014 o 20:31
Modelka super. Wśród zdjęć masz kilka fajnych i jedną perełkę.
Stawiam na kadry: 2, 3 oraz 9. W dwójce zmieniłbym ułożenie nóg i doświetliłbym twarz lub uchwycił ją inaczej. Trójka jest świetna (dzięki modelce) ale kadr zbyt centralny - przestrzeń po lewej nic nie wnosi.
Nie rób budyniu ze skóry twarzy, zwłaszcza przy takiej modelce, bo zalatuje to profanacją.
Wskazówka: tą panią foć z lekkiego lub pełnego profilu, bo wtedy zrywa berety z głów.
Skontaktuj się z nami