Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Trzy wraki

Domyślnie

Aż się odechciewa czytać...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diablo1 Zobacz posta
    Zdjęcie do d....
    Za duożo elementów i to jest grafika nic z krajobrazu!
    Porażka!!!!
    jak mowi klasyka - nieskonczone sa zasoby internetu i ludzka glupota, choc co do tego pierwszego nie mozna byc pewnym
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

piękne zdjęcie no ale jak zwykle nasz naród musi się przypierdzielić o pixele i kąty padania swiatła... ech..
    A nie lepiej to zamiast rozbierac zdjęcie na atomy, zabrać aparat i dupsko w plener ? A nawet jak to skleił z 10 zdjęć, cienie dorysował, usunął horyzont, wstrzymał słońce, ruszył ziemię i na odwrót to co ? Nic. Oglądajcie efekt jaki został zaprezentowany. Cholera - a miałem już nie włazić w krajobraz - wdepnąłem na chwilkę i masz babo placek ..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    piękne zdjęcie no ale jak zwykle nasz naród musi się przypierdzielić o pixele i kąty padania swiatła... ech..
    A nie lepiej to zamiast rozbierac zdjęcie na atomy, zabrać aparat i dupsko w plener ? A nawet jak to skleił z 10 zdjęć, cienie dorysował, usunął horyzont, wstrzymał słońce, ruszył ziemię i na odwrót to co ? Nic. Oglądajcie efekt jaki został zaprezentowany. Cholera - a miałem już nie włazić w krajobraz - wdepnąłem na chwilkę i masz babo placek ..
    No masz placek...

Po to jest ten dział by móc (znaczy się mieć taką możliwość) coś więcej napisać ponad Twoje "Piękne zdjęcie", szkoda, że tego nie rozumiesz i bijesz tylko niepotrzebnie pianę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Mogłoby być nieco szerzej po bokach, dosłownie o pół centymetra. Ogólnie jednak też mi się podoba ta praca.
    Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Oj tak, zdecydowanie za blisko krawędzi bocznych.
    Dlatego pisalem "kontrowersyjny" co by sie za duzo nie czepiac

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    nie wiem czy to collage jest, ale cienie wygladaja dziwnie: wrak najblizszy jest oswietlony zrodlem na godzinie 14 a wrak najdalszy na 12, cien malego elementu to zupelna zagadka jest. ale i tak jest ladnie.
    A gdzie tam cienie? Bo na moje oko amatora to bylo tamm miekko i plasko jak cholewka, gesta mgla i zero lub bardzo malo swiatla, ale ja sie nie znam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta
    No masz placek...

Po to jest ten dział by móc (znaczy się mieć taką możliwość) coś więcej napisać ponad Twoje "Piękne zdjęcie", szkoda, że tego nie rozumiesz i bijesz tylko niepotrzebnie pianę.
    cieszę się z tego że Ty wszystko rozumiesz. Ale zauważ, ze czasem jest tak że trafiasz na piekna prace i wystarczy napisac ze jest piekna i tyle. No ale rozumiem tez ze mozna miec sporo kompleksow i zawsze dosypac łyźke dżiegdziu koledze. Z czego to wynika nie wiem a podejrzeniami głośno dzielić się nie będę. Bijcie dalej piane i kłóćcie się o horyzony, mgiełki i pixele. Miłego dnia. Bez odbioru

Domyślnie

Dla mnie nie ma znaczenia czy autor posklejał coś nawet ze 100 zdjęć, liczy się efekt końcowy!
    A ten jest moim zdaniem rewelacyjny! Gratulacje

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Spokojnie panowie, fotografia nie powinna dzielić nas a łączyć , co do zdjęcia to raz jeszcze wyjaśnię że nic nie sklejałem tylko usunąłem horyzont i trochę wystających z wody traw by uzyskać minimalizm. Co do ciasnoty to zgadzam się z tym w 100% poprawienie tego to minuta pracy. Natomiast nawiązując do teorii spiskowej z odbiciami to obiekty były w sporej odległości od siebie do tego był przypływ stąd pewnie ten efekt. Zdjęcie zrobione o świcie przy pełnym zachmurzeniu. Filtr polar+ szara połówka oraz stoper 10 stopni. Cieszę się że się podoba a uznanie tego za grafikę nie odbieram jako pogardy. Staram się realizować robiąc zdjęcia i zawsze na pierwszym miejscu stawiam jak najlepsze wykonanie zdjęcia ,ale nie mam też żadnych ograniczającej co z owymi zdjęciami zrobię . Wystarcza mi że mój warsztat i fantazja blokuje mnie wystarczająco )

Domyślnie

Sailor jesteś ograniczony intelektualnie skoro na mój wpis reagujesz tak nerwowo,wyraziłem swoje zdanie i tyle.
    Tak jak pisze Kulten najlepiej powiedzieć Piękne Zdjęcie.....Bo to forum nic innego nie zniesie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diablo1 Zobacz posta
    Sailor jesteś ograniczony intelektualnie skoro na mój wpis reagujesz tak nerwowo,wyraziłem swoje zdanie i tyle.
    Diablo1, nie dziwi mnie żadna reakcja, bo Twój wpis był po prostu niekulturalny, i nie chodzi o to że nie pochwaliłeś, tylko sposób w jaki to zrobiłeś. Może brak bieżącego kontaktu z językiem ojczystym (poza netem) nie pozwala Ci tego dostrzec, dodatkowo widzę że kontynuujesz ten ton. Zbastuj, to nie onet. Powiedziałbyś coś takiego komuś prosto w twarz? (pomijam jakiegoś kumpla wobec którego możesz pozwolić sobie na taki szczery acz niekonkretny strzał)

I odnośnie kwestii "grafiki" zamiast "krajobrazu" - dla mnie to nie problem, na efekt ostateczny patrzę całościowo, i to co tutaj widzę mi się podoba. Zdjęcie jest interpretacją rzeczywistości, nie musi być jej odbiciem.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów