Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Walijskie Rajdowanie.

Witam.

Kilka fotek do oceny z ostatniej eliminacji WRC. Zapraszam do komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Przepraszam za ilosc ale nie moglem sie zdecydowac.
    Wiecej mniej i bardziej udanych zdjec znajdziecie tu t-kowal-photo

Pozdrawiam

Domyślnie

A ja przepraszam za słownictwo- w panoramowaniu jesteś zajeb...y... I standardowo przy fotkach które mi się podobają zapytam- czym robione?

Domyślnie

Ciesze sie ze sie podoba D300 i 18-200vr 3.5-5.6. Szalu niema, przydaloby mi sie cos jasniejszego no ale jak sie niema co sie lubi to sie foci czym sie da

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beret23 Zobacz posta
    Ciesze sie ze sie podoba D300 i 18-200vr 3.5-5.6. Szalu niema, przydaloby mi sie cos jasniejszego no ale jak sie niema co sie lubi to sie foci czym sie da
    Kur...a człowieku i Ty jeszcze piszesz, że szału nie ma... Ludzie nie osiągają takiego poziomu na sprzęcie 5 lat młodszym. Pewnie, że się podoba. I udowadnia, że nie trzeba brać kredytu pod hipotekę, by kupić sprzęt foto. Fakt, że miałeś spoko światło. W innym przypadku nie byłoby tak fajnie. Ale inny przypadek w tym przypadku nie istnieje więc jest... SUPER.

Domyślnie

Oprócz 10, 11, 14 same perełki. Przepiękny zestaw zapodałeś! 1, 2 i 4 chyba najbardziej mi się podoba. Chyba, bo ciężko wybrać
    Fuji

Domyślnie

...mialem na mysli ze szalu sprzetowego niema, a nie o zdjecia mi chodzilo. Chcialoby sie nowszy, jasniejszy obiektyw a i nowym body tez bym niepogardzil Poki co trzeba walczyc z tym na co stac

Domyślnie

Jak widać, wykorzystujesz sprzęt wzorowo. Myślałem, że u mnie D300 pójdzie na dno plecaka/w róg torby po zakupie FX'a, ale to raczej niemożliwe... I Twoje fotki to udowadniają.

Domyślnie

Pięknie jest, a odcinek przypomina mi OS Sweet Lamb Pierwsze foto dla mnie the best, widać w nim ducha walki (przynajmniej dla kogoś kto się tym sportem interesuje). Ja wiem że moją następną puszką będzie właśnie D300 z "es" ze względu na celność i szybkostrzelność, ale jak widać nawet "zwykła trzysetka" w odpowiednich rękach robi genialne obrazki
    FUJIFILM X-T1 + FUJINON 18-55 F2.8-4 R LM OIS

Domyślnie

Dla mnie bardzo ładny i dynamiczny set

Domyślnie

Super.
    Gdzie dokładnie był ten rajd, chętnie wybiorę się z tobą na kolejny.
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów