Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Katherina

Domyślnie Katherina

Dobra jeszcze raz wrzucam, coś mi się pokrzaczyło ostatnim razem. No i jest jeszcze drugie zdjęcie

Modelka: Katherina Kuna
    MUA: Gosia Abramowicz
    Foto: Ja

Zapraszam do komentowania

1.

2.

Pozdrawiam!
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Zdecydowanie dwójeczka! Nogi robią wrażenie

na 1 jakoś mimika twarzy mi nie podeszła ;p może przez te szeroko otwarte oczy na dwójce są delikatnie przymknięte i spojrzenie jest ekstra!
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

tak! dwójeczka bardzo fajna! Jedynie do czego się można przyczepić to do wykrzywionej lewej nogi modelki

Domyślnie

Ładnie sfotografowana, śliczna dziewczyna o charakterystycznych rysach, ale z obecnym tłem zdjęcia wygląda jak półprodukty do dalszego wykorzystania, np. w reklamie.
    ['O]

Domyślnie

Ani światło, ani te wspomniane wyżej nogi mi nie pasują.
    Jestem ogolnie na "nie".
    Dodam ze pracy MUA zupełnie nie widać...
    Ale lepsza taka zabawa niz popijanie piwska
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 21-11-2014 o 11:25
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Misher lobuzie, grzebales cos przy palcach u stop? Bo wygladaja jakby byly pod katem 90st, do tego jak narysowane. Co do samych zdjec to czegos mi brakuje bo teraz to wyglada jak test swiatla (nawet udany ) niz jakas grubsza sesja

Domyślnie Katherina

Dziekuje Panowie za opinie

Rafał mam jeszcze z prostymi nogami, ale ta wersja bardziej mi sie podobała
    Emcl zgadzam sie w zupełności, bardzo dobre spostrzeżenie. Sam wolałbym zobaczyć ja gdzieś w plenerze przy jakimś fashion, miedzy jakimiś fajnymi kamienicami. Niestety takie mieliśmy warunki w studio

D90 musiałem wspomnieć o wizażystce, umowa mnie zobowiązuje dzięki za komentarz

Shao Ty zawsze wypatrzysz coś to dobrze bo zawsze sie można czegoś dowiedzieć i nauczyć co do stop to powiem tak, wolałbym żeby buty były pełne ale nie miałem na to wpływu nie grzebane było.
    Jak byś to widział bardziej? Czegoś konkretnie Ci tu brakuje?

Dzięki wszystkim za komentarze!
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Uprawnienia umieszczania postów