Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie

3i4 wypadają według mnie duzo slabiej niż reszta.
    Prawdopodobnie przez mimikę modelki na 4 ktora jest sztuczna ( no dla mnie tak to wyglada)
    A na 3 ujecie en face - okrągła buzia jakoś oddrapieżnia postać
    Reszta zdjęć bardzo mi sie podoba.

stylistycznie foty nawiązują do nurtu ekspresjonistycznego w filmie (tak mi się skojarzyło)
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 28-12-2014 o 02:00

Domyślnie

Za Fafniakiem, bardzo fajny set, stylizacja i miejscówka bardzo klimatyczne, nr 4 odstaje, dla mnie też sztucznie...

Domyślnie

Noo, dawno takich fajnych zdjęć tu nie widziałem...

Wybieram 1 i 4. Na piątce przymknięte oczęta nie do końca mi leżą, tak jakby zdjęcie zostało zrobione o sekundę za wcześnie lub za późno. Panna wygląda jakby przysypiała, zamiast kusić/straszyć.

Świetna modelka i stylizacja, kadry spoko, obróbka prawie dobra.

Domyślnie

hym..a miejscówka to nie jest czasem jakiś stary opuszczony kościół ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Dzięki takiej fotografii można zaglądać do tego działu i oglądać z dreszczykiem i zaciekawieniem. 5 zrobiła na mnie najlepsze wrażenie

Domyślnie

W tym zestawieniu nie pasuje mi 4 ,reszta bardzo fajna , a w szczególności 5 ( za delikatność , uległość )

Domyślnie

Fajnie ze się podoba Wielkie dzięki za opinie

Domyślnie

Bardzo fajny zestaw. Nie czepiam się 4, bo to nie ma sensu patrząc na całość, która naprawdę jest na poziomie
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

kl
    Gość

Domyślnie

Wg mnie 5 jest lepsza niż wszystkie zdjęcia z setu razem wzięte. Przyciąga na bardzo długo. Od 2 do 4 nie wiem na czym mam się skupić. Dla mnie są przeładowane. To dobre zdjęcia ale przy 5 staja się wprawką do tego jednego właściwego.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów