Szukaj
3i4 wypadają według mnie duzo slabiej niż reszta.
Prawdopodobnie przez mimikę modelki na 4 ktora jest sztuczna ( no dla mnie tak to wyglada)
A na 3 ujecie en face - okrągła buzia jakoś oddrapieżnia postać
Reszta zdjęć bardzo mi sie podoba.
stylistycznie foty nawiązują do nurtu ekspresjonistycznego w filmie (tak mi się skojarzyło)
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 28-12-2014 o 02:00
Za Fafniakiem, bardzo fajny set, stylizacja i miejscówka bardzo klimatyczne, nr 4 odstaje, dla mnie też sztucznie...
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Noo, dawno takich fajnych zdjęć tu nie widziałem...
Wybieram 1 i 4. Na piątce przymknięte oczęta nie do końca mi leżą, tak jakby zdjęcie zostało zrobione o sekundę za wcześnie lub za późno. Panna wygląda jakby przysypiała, zamiast kusić/straszyć.
Świetna modelka i stylizacja, kadry spoko, obróbka prawie dobra.
hym..a miejscówka to nie jest czasem jakiś stary opuszczony kościół ?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Dzięki takiej fotografii można zaglądać do tego działu i oglądać z dreszczykiem i zaciekawieniem. 5 zrobiła na mnie najlepsze wrażenie
W tym zestawieniu nie pasuje mi 4 ,reszta bardzo fajna , a w szczególności 5 ( za delikatność , uległość )![]()
Fajnie ze się podoba Wielkie dzięki za opinie![]()
Bardzo fajny zestaw. Nie czepiam się 4, bo to nie ma sensu patrząc na całość, która naprawdę jest na poziomie![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Wg mnie 5 jest lepsza niż wszystkie zdjęcia z setu razem wzięte. Przyciąga na bardzo długo. Od 2 do 4 nie wiem na czym mam się skupić. Dla mnie są przeładowane. To dobre zdjęcia ale przy 5 staja się wprawką do tego jednego właściwego.
Skontaktuj się z nami