Szukaj
Ten model to obiekt mojego pożądania....
Miałem okazję go prowadzić i "pomacać"..
Zdjęcie rewelacyjne jak dla mnie z uwagi na co raz rzadszy do spotkania model E30 M3, pod kątem technicznym się nie wypowiem... (brak wiedzy i doświadczeń z tego typu foto z mojej strony)![]()
Nikon + Nikkor
https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/
Nie lubię BMW ale moim zdaniem auto jest śliczne. Może troszkę tło zbyt rywalizuje z motywem głównym (bo też jest fajne).
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Niby fajne, ale coś mi nie styka.może zbyt centralnie.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
No wlasnie sie zastanawialem dlaczego bez polara cykales :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Wiem, sprawdziłem - dlatego moja uwaga dotyczyła tylko zawartości.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
otoczenie bardziej mi pasuje do limuzyny niż do emki nie zmienia to jednak faktu że i tak zdjęcie mi się podoba. Mam pytanie do znawców dlaczego czerwony wychodzi tak oczoj...nie na zdjęciach?
co do monitora to na pewno bo to zwykły tani laptop. Bardziej mam tu namyśli sytuację w której np czerwona bluza na fotografii jest pozbawiona szczegółów a sama czerwień przechodzi w jakiś dziwnie nieokreślony mocny czerwono -pomarańczowy kolor. W momencie jak obniżam ekspozycję w LR to szczegóły zaczynają się pojawiać kolor zaczyna być taki jak powinien ale całe zdjęcie robi się niedoświetlone.
Skontaktuj się z nami