Close

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 86 z 86

Wątek: Ultrabook

Domyślnie

Gdzie takie wałki robią
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Sprawdziłem historię naprawy i wychodzi na to, że pomimo zgłoszenia się do sklepu ponad tydzień temu, oni dopiero dwa dni temu zgłosili to do Dell. Dlatego tyle to trwało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Tu http://allegro.pl/dell-latitude-e744...780011425.html

Mam do nich do sklepu z pracy ok 500m. Byłem ze dwa razy obejrzeć różne Dell, w tym M3800, E6540, M4800 i E7440. Najbardziej mi podpadł E7440 ale nie kupowałem na miejscu. Zamówiłem przez allegro bo było 10 dni na ewentualny zwrot. Wszystko było ok, więc został u mnie a po 2 miesiącach kupiłem identycznego dla żony.

Kupowałem wcześniej u nich Dell M4400 i przez 3 lata nie miałem z nim problemów, ostatnio poszedł do nowego właściciela.

Wcześniej rozważałem Lenovo X1 Carbon new, T440s i HP Zbook 14.
    Witaj.
    Czy masz może jakiś kontakt telefoniczny do tego sklepu?
    Pytam, bo FV jest u księgowej chyba, a padł zasilacz.
    Na supporcie DELLa gość sprawdził i stwierdził, ze komputer jest zarejestrowany na kogoś ze stanów i żeby mógł przyjąć zlecenie w ramach gwarancji muszę potwierdzić dane osoby na którą stoi lub załatwić sprawę przez sprzedawcę.

Domyślnie

Cześć,

Tu jest strona http://www.mm-notebooks.pl/

Pozdrawiam

Domyślnie

Dzięki piękne !

MichalGrafik
    Gość

Domyślnie

Drogo troche jak dla żony Moja też poluję na to niestety..

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów