Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Paul-Löbe-Haus

Domyślnie

Brakuje mi z tych dwóch ujęć, trzeciego - zielonego aby mieć RGB do kolekcji
    Czwórka bardzo fajna.
    Nikon i podróże ...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Dziękuję!

Shao - tak, niestety poddałem się przy prostowaniu, wyginaniu itd, nie wiem o czym myślałem mając nadzieję że tego nie zauważysz, gdy już tu wpadniesz...
    Predzej bym umarl niz tego nie zauwazyl

Ze swiatlami wole 4 chociaz brakuje mi prawej strony. W 5 przeszkadza mi lud, ktory swieci telefonami, a sam czarny jak mudzin w nocy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe Zobacz posta
    Oh, damn. Załapałeś się na pokaz świateł czy tam jest tak codziennie? A mówiłeś, że nie miałeś za dużo czasu na foty. Ciekawi mnie jakby wyglądał budynek z #1 tuż po zachodzie słońca...
    Przez kilka miesięcy co wieczór był tam wyświetlany film o ostatnim wieku w Niemczech... coś w stylu "jesteśmy demokratyczni, co prawda przez jakiś czas władzę przejęli naziści, ale co złego to nie my, potem był mur a potem się zjednoczyliśmy itd" - gdybym był Niemcem pewnie czułbym bardzo podniosły nastrój, ale ponieważ nim nie jestem, a do tego byłem tam akurat 1 sierpnia, więc nie do końca dałem się ponieść emocjom Tutaj kilka informacji i krótki film.

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Brakuje mi z tych dwóch ujęć, trzeciego - zielonego aby mieć RGB do kolekcji
    Czwórka bardzo fajna.
    Nie mam green Kadrowo też wolę 4, ale zdecydowałem się tez pokazać szerszy plan i inne oświetlenie, stąd też nr 3 w tym zestawie.

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ze swiatlami wole 4 chociaz brakuje mi prawej strony. W 5 przeszkadza mi lud, ktory swieci telefonami, a sam czarny jak mudzin w nocy
    Zakładam że podoba Ci się 4, a o lud chodzi Ci na 3 Próbowałem ciąć do panoramy, ale jednak wolę ten kadr, nawet z tymi światełkami. A ludzi specjalnie nie wyciągałem z ciemności.

Dziękuję Wam za komentarze.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No tak, nie trafilem w cyferki

Domyślnie

Jedynka jest świetna.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów