Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Paul-Löbe-Haus

Domyślnie Paul-Löbe-Haus

Kolejna pocztówka z Berlina...

Domyślnie

Symetrycznie i sterylnie. Tylko drzewa z lewej nie pasują.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Oj świetny materiał, symetria naprawdę robi robotę no i to odbicie.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Bardzo ładnie opanowane światło i kolor, czyściutko

Domyślnie

Pierwsze wrażenie, pierwsza myśl.. wow.
    Architektura mnie nie zbytnio nie interesuje, ale to co zaprezentowałeś zatrzymuje wzrok.
    Symetria, "czystość" kadru. Świetnie wykorzystałeś warunki.
    Gratulacje
    Nikon + Nikkor
    https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/

Domyślnie

Fajnie, że ten obrazek Wam się spodobał. Dorzucę jeszcze coś takiego, może nie do końca wszystko się ułożyło w kadrze tak jak bym chciał, ale nie miałem za dużo czasu na ten strzał.

2. Czerwony człowiek, zielony człowiek.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Symetria ok w jedynce ale wolalbym swiatlo na odwrot czyli ciemno na okolo a'la winieta i jasno w srodku albo chociaz rozjasnic troche dol, zeby bylo po rowno... Czy dwojka jest )( czy mi sie tylko wydaje?

Domyślnie

Czerwony człowiek- zielony człowiek to ma sens, budowla taka sobie ale dygresja dwóch facetów fajnie kontrastuje Dobrze chwycone !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Czerwony człowiek- zielony człowiek to ma sens, budowla taka sobie ale dygresja dwóch facetów fajnie kontrastuje Dobrze chwycone !
    Dziękuję!

Shao - tak, niestety poddałem się przy prostowaniu, wyginaniu itd, nie wiem o czym myślałem mając nadzieję że tego nie zauważysz, gdy już tu wpadniesz... Najgorsza jest ta lewa kolumna, nawet myślałem żeby się jej całkiem pozbyć z kadru, ciąć do pionu, to by nawet pomogło w lepszym rozmieszczeniu dwóch ludzi, ale ostatecznie zostawiłem kwadrat, aby pokazać więcej budynku.

Kontynuując wątek, oto budynek po przeciwnej stronie, czyli Marie-Elisabeth-Lüders-Haus - tym razem nocą.

Domyślnie

Oh, damn. Załapałeś się na pokaz świateł czy tam jest tak codziennie? A mówiłeś, że nie miałeś za dużo czasu na foty. Ciekawi mnie jakby wyglądał budynek z #1 tuż po zachodzie słońca...
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów