Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Kukiełkowo

Domyślnie Kukiełkowo

Witam, powracam do wrzucania zdjęć, także proszę o subiektywną krytykę.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam

Domyślnie

A czemu taka cisza? Zdjęcia beznadziejne?

Domyślnie

Jak dla mnie super światło. W końcu brak winiety, tak znienawidzonej przez testerów optyki a tak uwielbianej przez tych samych podczas pracy w LR...

Ciekawy pomysł, może za bardzo sztywny... brakuje mi troszkę szaleństwa. Jak dobrze kojarzę to piła więc brakuje fajerwerków z krwi Marynarka brudna
    1 dla mnie najlepsza ze względu na oczy, które nie są skierowane w górę i do środka jak na reszcie fotek (takie oczy zbitego psa na reszcie).
    5 bardzo na Tak

Domyślnie

No tak, lecz oczy do góry też powodowały jakiś element grozy, który tu pasował. Niestety nie byłem przygotowany na rozlew krwi

Domyślnie

fajne, dobry dobór kolorystyki, ciekawy pomysł
    Pozdrawiam,
    Michał C.

Domyślnie

Wartość tych zdjęć kończy się na pomyśle. Obróbka fataln. Tło wygląda masakrycznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Wartość tych zdjęć kończy się na pomyśle. Obróbka fataln. Tło wygląda masakrycznie
    To może w takim razie podziel się jak powinna wyglądać wg Ciebie "perfekcyjna obróbka"

Domyślnie

Niestety. Mimo ze technicznie wykonane spoko, pomysl tez jest - to obrobka jest fatalna. Tlo rzeczywiscie wyglada zle, i zdjec brakuje kontrastu i zycia.

Domyślnie

Jak dla mnie nic ciekawego.
    Pomysł może i fajny - wykonanie słabe, klimatu za gorsz.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Dzięki panowie za opinie, fakt faktem, że miałem za mało placu do manewru jak i nie oświetliłem tła co jest powodem jakości tła. Teraz tylko brać się za trening

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów