Szukaj
A czemu taka cisza? Zdjęcia beznadziejne?
Jak dla mnie super światło. W końcu brak winiety, tak znienawidzonej przez testerów optyki a tak uwielbianej przez tych samych podczas pracy w LR...
Ciekawy pomysł, może za bardzo sztywny... brakuje mi troszkę szaleństwa. Jak dobrze kojarzę to piła więc brakuje fajerwerków z krwiMarynarka brudna
![]()
1 dla mnie najlepsza ze względu na oczy, które nie są skierowane w górę i do środka jak na reszcie fotek (takie oczy zbitego psa na reszcie).
5 bardzo na Tak
No tak, lecz oczy do góry też powodowały jakiś element grozy, który tu pasował. Niestety nie byłem przygotowany na rozlew krwi
fajne, dobry dobór kolorystyki, ciekawy pomysł
Pozdrawiam,
Michał C.
Wartość tych zdjęć kończy się na pomyśle. Obróbka fataln. Tło wygląda masakrycznie
Niestety. Mimo ze technicznie wykonane spoko, pomysl tez jest - to obrobka jest fatalna. Tlo rzeczywiscie wyglada zle, i zdjec brakuje kontrastu i zycia.
Jak dla mnie nic ciekawego.
Pomysł może i fajny - wykonanie słabe, klimatu za gorsz.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Dzięki panowie za opinie, fakt faktem, że miałem za mało placu do manewru jak i nie oświetliłem tła co jest powodem jakości tła. Teraz tylko brać się za trening![]()
Skontaktuj się z nami