Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Przed wypłatą...

Witam,
    Jeżeli chodzi o fotografię to jestem amatorem i tak pewnie pozostanie, ale jestem ciekaw jak moje zdjęcia są odbierane przez innych.

Poniżej dwa wybrane zdjęcia zrobione tuż przed wypłatą...
    W tym miesiącu, Eryk gryzie krzesło, a Damian dostał mięso.
    Nie przelewa się....

1.

2.

Generalnie zdjęcia zrobione bez przygotowania terenu, stąd też bałagan w tle, ale z drugiej strony tak wygląda codzienność z trójką małych dzieci

Pozdrawiam,
    Paweł
    D7100 / S18-35 1.8

Domyślnie

Nie ma chętnych?
    D7100 / S18-35 1.8

Domyślnie

Na drugim zdjęciu dzieciaki przypozowały fajnie, no ale tak jak piszesz to po prostu pstryknięte zdjęcie, bez przygotowania i przemyślenia kadru. Dzieciakom można porobić fajne zdjęcia, tylko wcześniej sobie przygotuj wizję Wtedy będzie można rozpatrywać to pod kątem fotografii. Generalnie trochę za bardzo wyostrzone, szczególnie 1. a sigma jest ostra sama w sobie, więc wg. mnie nie trzeba aż tak. Wystarczy same oczy wyostrzyć, a nie całe zdjęcie. Miłej zabawy!
    FX+DX+Lęsy
    BLOG

Domyślnie Cziki

Jak ktoś z mopsu zobaczy ten opis to może wsiąść to na serio. A foty są ok chociaż opis lepszy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Dwójka bardzo mi się podoba. marcdeq chyba nie ma dzieci skoro każe wcześniej przygotować wizję Ja osobiście nie przepadam za robieniem swoim dzieciakom (a mam 2 maluchy 2 i 1 lat) zdjęć ponieważ nie idzia właśnie nic ułożyć ani zaplanować. Przy trójce maluchów to fajne repo mogą wyjść, łapiąc je wszystkie w kadrze plus mamuśkę gotującą obiad, ale to niezbyt łatwe.
    Wytrwałości życzę.

Uprawnienia umieszczania postów