Szukaj
Lubię cukiereczki, więc 2-ka: choć 3-ka też przyjemna - jak cała sesja. Gratuluję !
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Nie wiem dlaczego ale bardzo zwracam uwagę przy robieniu zdjęć na to, żeby model / modelka nie podnosiła tak brwi do góry przez co robią się brzydkie zmarszczki na czole... No żeby to było jedno zdjęcie ale to jest połowa.
A co do zdjęć to są okChociaż nie wszystkie kadry jakoś szczególnie mnie urzekły.
Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II
1,4, 11: mina modelki nie przypadła mi do gustu, nie wybrałbym tych zdjęć właśnie z tego względu
Pozdrawiam,
Michał C.
Wybieram kadr nr 14, z tym że ułożenie prawej nogi mogłoby być lepsze.
Brakuje mi tu trzech rzeczy:
- kontaktu z modelką i łapania właściwych momentów
- stylizacji odpowiedniej dla tej modelki
- dobrej obróbki
Ten pierwszy zestaw ciuchów nijak nie pasuje ani do siebie ani do modelki. Nie ma w tym klimatu ani subtelności. Kolor paznocki dobrany raczej pod strój wieczorowy a dzieło wieńczy ów gruby łańcuch... Brakuje jeszcze gumiaków i może wideł...
To jest młoda kobieta, figlarna i wesoła osoba a nie koleś w klimacie "red neck"... Warto o tym pamiętać i jeśli modelka nie ogarnia stylu a chciałbyś na zdjęciach mieć właśnie Ją, to zwróć uwagę na to, w co się ubiera i jak to wygląda w całości.
Skontaktuj się z nami