Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Miło też było zobaczyć Jurka Styczyńskiego - niesamowicie sympatyczny gość. Dzięki - ekonet_pth - zrobiłeś mi tymi fotami wielką przyjemność

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Miło też było zobaczyć Jurka Styczyńskiego - niesamowicie sympatyczny gość. Dzięki - ekonet_pth - zrobiłeś mi tymi fotami wielką przyjemność
    Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że się podoba. Ja osobiście, jako basista, najbardziej cenię sobie rozmowę ze Ścierańskim i możliwość obserwowania cudów, jakie wyprawiał podczas solowego występu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Też fajny gość - nie traktuje ludzi protekcjonalnie - ja Jurka I Andrzeja znam osobiście, chociaż tego pierwszego widziałem ostatnio tuż przed śmiercią Pawła. Za to z TSA mam stały kontakt, bo przyjaźnimy się z Markiem Piekarczykiem, zresztą cytaty w moich podpisach to właśnie złote myśli Piekarka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Też fajny gość - nie traktuje ludzi protekcjonalnie - ja Jurka I Andrzeja znam osobiście, chociaż tego pierwszego widziałem ostatnio tuż przed śmiercią Pawła. Za to z TSA mam stały kontakt, bo przyjaźnimy się z Markiem Piekarczykiem, zresztą cytaty w moich podpisach to właśnie złote myśli Piekarka
    Od razu zwróciłem uwagę na te aforyzmy u Ciebie. Swego czasu u Adama Labogi wisiał Fender Niekrasza, taki poobijany, weterański - grałem na nim trochę. Teraz mam Musicmana StingRay'a - po Leszku Bioliku i Kielichu (z LP) - kawałek historii...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Lubię instrumenty z historią Niekrasz z Nowakiem są w stanie rozpoznać model Gibsona po zapachu - poważnie - kiedyś w Tychach siedziałem z nimi w garderobie przed koncertem i robiliśmy testy. Nie wiem jak, ale potrafili Ja swego czasu sprzedałem swojego LesPaula Pogorzałce z OZ - ciekawym gdzie teraz jest

Domyślnie

jezeli jest to tobacco sunburst, to nadal u wojtka...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów