Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Super OES

Domyślnie Super OES

Pokrytykowałem sobie ostatnio nad rajdowymi fotami kolegi, więc czas dać mu możliwość rewanżu
    W ubiegłym roku prawie pod moimi oknami na osiedlu lokalny automobilklub zorganizował SUPER OES. Nie mogłem odmówić sobie przyjemności pstryknięcia paru fotek. Poniżej kilka z nich.

- 1 -

- 2 -

- 3 -

- 4 -

- 5 -

- 6 -

Domyślnie

Brak dynamiki. Na jedynce taśma !

Robiąc rajdy asfaltowe niestety aby było ciekawiej muszą być dłuższe czasy, albo ciekawe kadry.
    D60 + D90, 18-105 mm, 55-200 mm, 50mm 1.8, Nissin Di622 MARK II
    Moje galerie z rajdów
    www.ploszaj.net.pl

Domyślnie

OK, z 1 masz rację. Akurat ten kadr wybrałem ze względu na specyficzny sposób pracy pilota. Palcem pokazywał kierowcy gdzie ma jechać. Być może powinienem to inaczej skadrować. Spróbuję nad tym popracować.
    Rozumiem, że sugerujesz dłuższe czasy w celu rozmycia tła przy panoramowaniu, czy tak ?

Domyślnie

poruszone tło i ruch kół, oto mniej więcej chodzi
    d7100 VELBON SHERPA 250R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merkator Zobacz posta
    Akurat ten kadr wybrałem ze względu na specyficzny sposób pracy pilota. Palcem pokazywał kierowcy gdzie ma jechać.
    To częsty widok ze względu na to że próby na placu są trudne do zapisania, a w amatorkach nie każdy bawi się też w takie zabawki jak intercom. Za kolegą - nieco wydłużył bym czas i pobawił się trochę obróbką.
    FUJIFILM X-T1 + FUJINON 18-55 F2.8-4 R LM OIS

Uprawnienia umieszczania postów