Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: industrialnie

Domyślnie industrialnie

W poprzedni weekend mialem przyjemnosc spotkac dwa ciekawe auta: BMW e39 M5 i '48 Chevrolet Fleetline. Bede wdzieczny za konstruktywna krytyke.

1.

2.

pozdrawiam!

Domyślnie

Spotkałeś takie auta i zrobiłeś im po jednym zdjęciu? Nie wierzę...

pozdr,
    kris

Domyślnie

Po jednym i do tego marnym.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nie po jednym, ale te sa moje ulubione z zestawow.

qualin - moglbys rozwinac swoja zlozona mysl ?

Domyślnie

1- krzywo, auto z perspektywy zaby wyglada zle, swiatla z PSa jeszcze gorzej
    2- miejscowka taka, ze wszystko sie na aucie odbija, cienie jak smola czarne, krzywo, bw jakies fioletowe i jak dla mnie za duza GO
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

I po co byl ten zlosliwy, pierwszy komentarz? Uwaga, bede sie bronil:
    ad1 - krzywa byla ulica, mialem wybor albo lekko krzywe auto albo walace sie budynki ... swiatla nie sa wklejane w PS'ie, moge udostepnic raw jesli nie wierzysz.

ad2 - miejscowka to wybor wlasciciela, zdjecie robione na szerokim kacie na ktorym nie mam jeszcze polara (na liscie zyczen ). Co do reszty to przytakuje i obiecuje poprawe :P

Domyślnie

Qualin - widziałem resztę fotek z tych sesji. Drad ma dużo lepsze, tylko nie wiem, czemu ich nie pokazuje
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Uprawnienia umieszczania postów