Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: cubus granite

Domyślnie cubus granite

Obrazki nie rewelacyjne, ale jak zobaczyłem to nie mogłem się oprzeć by pstryknąć. Po prostu lubię małą architekturę. Ciekaw jestem czy ktoś zgadnie gdzie się znajdują

Domyślnie

Zgaduję w katowicach?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

bardzo mnię sie to podoba - zielone bym jednak usunął - drzaźni

Domyślnie

Kostki robią za pachołki blokujące ruch kołowy pod parlamentem w Budapeszcie. Niewiele się "spóźniłem" by złapać cień dokładnie w osi kostek.
    Musiałem tak kadrować by elementy znajdujące się obok nie weszły w obiektyw.
    Mnie też drażni to zielone, ale jakoś nie chciałem ingerować w materiał źródłowy. Gdyby szło na jakąś wystawę to pewnie bym retuszował. Akurat miałem lustro w serwisie i korzystałem z pożyczonego N P100 który nie ma raw, stąd miałem postanowienie przyłożyć się do zdjęcia i co najwyżej tylko przekadrować w obróbce.
    Szukałem w tym miejscu ciekawego detalu i wpadło mi w oko jeszcze kilka elementów. np.

A sporo przeoczyłem bo familia poganiała by szybciej

Domyślnie

Tylko krowa nie zmienia zdania, zmobilizowałeś mnie i poprawiłem to zielone. Rzeczywiście jest dużo lepiej.

- 1 poprawione -
    - 2 poprawione -
    - 3 poprawione -

Domyślnie

To tylko pozornie proste do zrobienia zdjęcia, trzeba przypilnować krótkiej chwili, gdy cienie są w osi z kostkami, bez tego to już nie byłoby to samo.
    Intryguje mnie "6", czy te buty to symbol upamiętniający jakieś zdarzenie? Szkoda prześwieconej podłogi.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    To tylko pozornie proste do zrobienia zdjęcia, trzeba przypilnować krótkiej chwili, gdy cienie są w osi z kostkami, bez tego to już nie byłoby to samo.
    Intryguje mnie "6", czy te buty to symbol upamiętniający jakieś zdarzenie? Szkoda prześwieconej podłogi.
    To chyba będzie najlepsza odpowiedź na pytanie : http://www.budapeszt.infinity.waw.pl...=961&Itemid=53

Uprawnienia umieszczania postów