Witam.
Kilka fotek z Red Bull Air Race w Ascot. Na codzien scigaja sie tam zywe konie. Tym razem do oceny te mechaniczne.
Licze na duzo uwag i rad
Milego ogladania.
1.
EDIT - brak zdjęć na Flickr
12.
Dziekuje.
Szukaj
Witam.
Kilka fotek z Red Bull Air Race w Ascot. Na codzien scigaja sie tam zywe konie. Tym razem do oceny te mechaniczne.
Licze na duzo uwag i rad
Milego ogladania.
1.
EDIT - brak zdjęć na Flickr
12.
Dziekuje.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-07-2019 o 14:24
Nikt? Nic? ......?????
Hehhehe, bo ciężko pomarudzić. Wszystkie fajnie utrzymane, niezłe czasy. Może trochę ciasno i #7 za późno złapane.
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Dobre, ostre foty..szkoda że 2 tak ciasno.
Nieważne czym - ważne jak!
Nie ma się do czego przyczepić - mi najbardziej odpowiada nr. 2 i 6![]()
D70S, 18-200VR - było,
teraz D300, Samyang 14mm, N18-70 z popsutym silnikiem, N 35mm 1:8G
www.srtw.pl
Nie znam się na fotografii lotniczej... ale mimo że 2 ciasna to i tak bardzo efektowna..
Nikon + Nikkor
https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/
2 i 8 świetne
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Brawo! Zrobiłeś niesamowite postępy jeśli chodzi o ten rodzaj fotografii - zarówno kadrowanie, jak i obróbkaWychodzisz "na ludzi"
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Dziekuje za odwiedziny i wasze komentarze.
Ciesze sie ze sie podoba choc po zamieszczeniu posta wiadomo ze sie czeka na odpowiedz i z tad moja niecierpliwosc. Zaloze sie ze wielu z nas tak ma
Ciesze sie z kazdej uwagi i z kazdego "numerku" ktory sie podobaWychodze z zalozenia ze krytyka cenniejsza niz kasa.
SerU ciesze sie ze "dobitnie" zauwazyles postep w moim foto. Staram sie jak mogei motywacje mam jeszcze wieksza!!!
Walcie prosto z mostu jak sie cos nie podobaLicze na wiecej a niedlugo jak sie ogarne kolejne pokazy...
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami