Do obejrzenia i skomentowania wrzucam wam jedną klatkę z ostatniej sesji w windzie towarowej z Kasią Kuną. Jak się spodoba to będzie więcej
Zapraszam![]()
Szukaj
Do obejrzenia i skomentowania wrzucam wam jedną klatkę z ostatniej sesji w windzie towarowej z Kasią Kuną. Jak się spodoba to będzie więcej
Zapraszam![]()
Ostatnio edytowane przez Misher ; 19-10-2014 o 23:44
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
to co na skórze to kompresja czy też efekt zbyt mocnej zabawy suwakami?
Ani jedno ani drugieTo robot, ona nie ma skóry
Tutaj LINK do jakiegoś bardziej ludzkiego rozmiaru.
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
Kasia fajna, o zdjęciu już tego powiedzieć nie mogę.
Moim zdaniem nawet jak na robota jest za sztucznie.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Misher, boj sie Boga! Co to za kasztaniasta fota?Ty chyba kolo robota nigdy nie stales
Ja jestem na duze nie, taka obrobka od Ciebie to cios w me serce (bo Cie lubie i lubie Twoje prace ale nie takie cos...)
wiem, ze stac Cie na wiecej, a tu wyglada jakbys pierwszy raz w zyciu odpalil painta... do roboty!
Dobra shao nimnull fafniak, zgadzam sie z wami. Ostatni raz wrzucam foty w nocy po piwiedzisiaj jak patrze na to na swiezo to faktycznie zle wyszlo. Na razie pomysl zostaje wstrzymany
zona jak dzisiaj to zobaczyla to powiedziala ze dziewczyna wyglada "jakby miala bielactwo "
wyglada na to ze zanim cos wrzuce to bedzie musialo przejsc akcept zony
![]()
Oczywiscie jest jeszcze sporo zdjec "normalnych" na ktory zaloze zwykly watek obok.
Dzieki panowie za szczerosc, czasami trzeba w ryj dostac zeby sie obudzic![]()
Dzisiaj jak patrze na to to nie jest efekt ktory chcialem uzystac, chociaz dalrj bede cwiczyl i pewnego razu cos wstawie
Edit: PS sokolnik, dzieki za dobre slowo![]()
Ostatnio edytowane przez Misher ; 20-10-2014 o 09:28
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
Skontaktuj się z nami