Są produkowane na pewno widziałem kilka razy na Allegro jak były razem sprzedawane z aparatami czyt. Gratis ale nigdzie w necie nie znalazłem informacji w każdym razie dzięki za odpowiedz a nie jak w powyższych 2 przykładach za lizustwo.. miejmy nadziej że to forum będzie się rozwijało w dobrym kierunku gdzie użytkownicy tego aparatu będą starali sobie pomagać, doradzać a nie koniecznie pompować pieniądze[w tak zwane oryginalne akcesoria które kosztują niewiadomo dlaczego -wiadomo wiadoma- tak drogo]myślę że nieraz można znaleźć zamienniki nie ustępujące tym oryginalnym w lepszej cenie ...
Dla przykładu podzielę się moją refleksją na temat pierścieni redukcyjnych otóż zakupiłem jedną taką sztukę u sprzedawcy na allegro i musze powiedzieć ze jestem zadowolony na 100% tym bardziej że zapłaciłem za nią 39zł u jakiego sprzedawcy dla zainteresowanych kontakt na majla nie będę nikomu robił reklamy i kupiłem tez tuleje za 89+ szkło uv i jest to kompletna klapa towar musiałem odesłać sprzedawcy pieniądze zostały mi zwrócone a mogło się to sączyć tragicznie pogniewasz tuleje były za kurtki i po nakręceniu szkła obiektyw napotkał by na przeszkodę[nie mógł wysunąć się do pełnej ogniskowej] a cała sprawa dotyczy milimetra tak milimetra jednego dodam....To tyle jeśli macie jakieś sugestie informacje na temat tego sprzętu bo jak widzicie firma nikon oprócz tego że sprzedaje ten aparat w kwocie 4000 tyś zł nie świadczy użytkownikom, których przybywa żadnych serwisów poświeconych temu aparatowi powiem więcej oryginalny serwis nikona jest niechlujny niestaranny i w ogóle nie można mówić że jest przygotowany z myślą o użytkownikach sprzętu marki nikon
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami