Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Tour de Scotland 2 - 15 zdjec

Ostatni raz aparat w krajobrazie miałem w maju, postanowiłem kształcić się w studiu ale... jednak ciągnie wilka do lasu.

15 zdjęć z wycieczki objazdowej po malowniczej Szkocji.

*ZAPRASZAM*

1) Glencoe

2) Eilean Donan Castle

3) Portree

4) The Storr

5) Neist Point

6) Elgol

7) Elgol

8 ) Elgol

9) Elgol

10) Szkocja

11) Łódka

12) Loch Mare i Slioch

13) River Broom

14) Szkocja, nie Norwegia

15) Loch Rannoch

Wszystkie zdjecia zrobione Nikonem D200 + Sigma 12-20 + Sigma 18-50 + Nikkor 80-200mm
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Świetne kolory, zdjęcia zatrzymują wzrok.
    Tęcza na 13 super. Kurcze każde w zasadzie mi się podoba na ostatnim dym z ogniska i namiot trochę "szpeci".
    Nikon + Nikkor
    https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/

Domyślnie

Widzialem juz wiekszosc z tych zdjec, bardzo solidny zestaw, kupuje jak leci.

Domyślnie

Ale babola dałem na zdjęciu 7... Przepraszam!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

1 i 9 podobają mi się najbardziej, szczególnie 1nka. Choć na na 1nce jedną rzecz by skorygował czyli usunął zaniebieszczenie na wzgórzu (zwłaszcza po prawej stronie od szczytu daje się mocno zauważyć).
    Poza tym dobrany czas i wyciągnięte światło z kolorami na najwyższym poziomie.

Domyślnie

Secik bardzo zacny jedyna fota ktora mnie drazni to nr 5 bo skaly za jasne jak dla mnie przy takim niebie i to tyle ������

Domyślnie

Zajechałeś pięknie kolorami! 1,6,i 12 - tak wygląda dla mnie pierwsza trójka. Jesień to jest to...!
    NIKON

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Lej na to studio, swietne prace!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Lej na to studio, swietne prace!
    Pod tym się podpiszę, no może trochę to zmiękczę - skoro musisz, to ćwicz w studio, ale krajobrazu nie porzucaj!
    Na niektórych megakolorowo, ale u Ciebie jakoś to tak nie razi... Cały zestaw mocny, ale jest w nim kilka perełek 1,6,8,12, i nawet 13 z lekko kiczowatą ale piękną tęczą. O jaskrawym drzewie na 15 wspomniał już ajma, jest powiedzmy... na granicy
    I to wszystko z jednego wyjazdu? Ile dni? Tyle pięknych miejsc, takie dobre warunki, wszystko wykorzystane - zazdroszczę.

Domyślnie

Zdjęcie z tęczą przepiękne, cała seria niesamowita - jakbym miał się do czegoś doczepić to nie podobają mi się drzewa na ostatnim zdjęciu - na moim monitorze są wyraźnie przejaskrawione i miejscami przepalone.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów