Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: mini komputer

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Za mocne CPU, nie podane jakie chłodzenie, kiepskie mobo i najważniejsze, duże.
    d70s + N18-70 + N55-200

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Za mocne CPU, nie podane jakie chłodzenie, kiepskie mobo i najważniejsze, duże.
    Mini ogryzek: 197x197x36
    v
    mini PC: 200x200x65 (w najmniejszej wersji obudowy).
    Jak widać różnice są po prostu kolosalne.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Są nawet: 200 x 200 x 44 mm
    Fakt, wtedy są małe, ale popatrz na wydajność...
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Wydajność - w tym jest problem - nie potrzebuję smoka... tylko smoczka - wymagania podałem w pierwszym poście.

Coraz bardziej mnie kusi mac mini - w ratach 20x - wychodzi 110zł miesięcznie

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Są nawet: 200 x 200 x 44 mm
    Fakt, wtedy są małe, ale popatrz na wydajność...
    No wydajne, a nie o to przypadkiem chodzi, żeby było wydajne?
    A ile peryferiów, do wyboru do koloru, nie to co w maku.
    Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    ..
    chyba się posikam.

ps. Jeszcze precyzyjniej już chyba się nie da.
    Ostatnio edytowane przez Johanan ; 18-10-2014 o 21:31
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Wydajność - w tym jest problem - nie potrzebuję smoka... tylko smoczka - wymagania podałem w pierwszym poście.

Gdybym teraz miał wydać forsę na komputer też wybrałbym Mac'a. Osiągi są, cena znośna, no i ładny jest.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    ...
    Osiągi są, cena znośna, no i ładny jest.
    Co mnie w końcu obchodzi Wasz gender, ale jak tak zanalizować obecnie funkcjonujących w wysoko i średnio rozwiniętych krajach facetów i ich wybory, a także pozycję w różnych środowiskach w tym w rodzinie, to pożal się Panie Boże.

Ładne, tylko szkoda, że nie różowe.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Co mnie w końcu obchodzi Wasz gender, ale jak tak zanalizować obecnie funkcjonujących w wysoko i średnio rozwiniętych krajach facetów i ich wybory, a także pozycję w różnych środowiskach w tym w rodzinie, to pożal się Panie Boże.

Naprawdę tak postrzegasz świat? Przez pryzmat wyborów sprzętu ?
    Jeżeli tak to bardzo ograniczony jest twój świat. Ubogi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta

zamiast powtarzać się ciągle w tym stylu w każdym wątku o posmaku jabłka, jako wybitny specjalista od komputerów, przydałbyś się do czegoś konkretnego pomagając koledze, który w wątku o fuji x ma problem z kodekiem do podglądania miniatur rawów z aparatu będącego ponad pół roku na rynku (post #4235).

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    zamiast powtarzać się ciągle w tym stylu w każdym wątku o posmaku jabłka, jako wybitny specjalista od komputerów, przydałbyś się do czegoś konkretnego pomagając koledze, który w wątku o fuji x ma problem z kodekiem do podglądania miniatur rawów z aparatu będącego ponad pół roku na rynku (post #4235).
    Może wyłapałeś przypadkiem, że nie krytykuję nieznanego, ponieważ robiłem przymiarki do ogryzków i poza OSX-em nie dostrzegam w nich niczego, co warte jest płacenia w dwójnasób, a dla samego systemu zwyczajnie nie warto, bo patrząc na ten owocowy sprzęt, zwyczajnie ma mam problemy z utrzymaniem wewnątrz powłok cielesnych spożytych pokarmów.
    Boć są jak dla facetów zwyczajnie za ładne.

Co do Fuji, to wybacz, ale jest to firma o której nie chce mi się nawet rozmawiać, mam bowiem z nimi swoje porachunki, co znamienne gdy tematy ich przerastają, chowają głowę w pasek i udają, że nic do nich nie dociera.
    Może to wygodne, ale dosyć infantylne.

Wkręciłem się niegdyś w ich zabawkę i był to pierwszy i ostatni raz.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów