Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Rugia 1

Domyślnie Rugia 1

Dzięki świetnym wskazówkom Nemetha trafiłem w to miejsce .
    Pogoda była idealna do zdjęć. Niestety zabrakło mi cierpliwości i miast przeczekać deszcz pstrykałem cały czas zmagając się z wodą . W efekcie na kilka dni aparat odmówił współpracy a z 3 dniowej wyprawy przywiozłem tylko kilka zdjęć i to takich, gdzie głównie ustawiałem tak kadr, by krople deszczu rzadziej lądowały na szkle :P . Niemniej jednak było super, mała weekendowa przygoda, która zapadnie w pamięć.

1

Jeszcze raz składam podziękowania Nemethowi za liczne wskazówki logistyczne !

Domyślnie

Tonacja fajna, dobrze oddająca opisane warunki. Miło zerknąć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Pierwszorzędna praca, jest zimno, ale w tym wypadku musi być zimno... Mocno się podoba!
    NIKON

Domyślnie

Wyważony kadr, dobra kolorystyka, niebo też robi swoje.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Dzięki.

PS:
    Tyle odwiedzin i na początku tylko głos Andrzeja, myślę sobie: nie jest dobrze .

Domyślnie

Jest dobrze, jest...!
    NIKON

Domyślnie

nie jest dobrze
    Bo prezentujesz za wysoki poziom jak na to forum

Domyślnie

W końcu się doczekałem zdjęcia jakiegoś
    Mnie się podoba. Jest dobrze.

Nie jest tylko dobrze, że znów mam ochotę tam się wybrać

Domyślnie

Powiem Ci Maciek, że takiego Bałtyku jak ta plaża się nie spodziewałem. I wbrew Twoim ostrzeżeniom nie szedłem górą na skróty w drodze do wodospadu czego potem żałowałem bo nieźle w kość dostałem. No i jeszcze jedna rzecz: nie spodziewałem się, że pod bałtyckimi klifami może być tak niebezpiecznie. Nie wiem jak często spada drzewo z góry lub osuwa się zbocze klifu ale widać było, że dość często .

Dzięki chłopaki .
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 17-10-2014 o 13:03 Powód: "Twoich ostrzeżeniem", "Bałtyckimi"

Domyślnie

Zdjecie utrzymane w twoim stylu i to chyba jest najfajniejsze... Widziałem, że wrzuciłeś większość zdjęc u siebie na www... co jeszcze bardziej cieszy. Nadal fotografujesz D200?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów