Interpretacja zależy od spojrzenia
Pierwszy raz prezentuję zdjęcie na forum, fotografią zajmuje się tylko hobbystycznie. Kolory wyciągam tak jak sam je widzę bo jestem daltonistą więc mogą nie wszystkim odpowiadać![]()
Szukaj
Interpretacja zależy od spojrzenia
Pierwszy raz prezentuję zdjęcie na forum, fotografią zajmuje się tylko hobbystycznie. Kolory wyciągam tak jak sam je widzę bo jestem daltonistą więc mogą nie wszystkim odpowiadać![]()
Ostatnio edytowane przez Yabby ; 13-10-2014 o 23:15
Ale do zdjęcia trzeba jakieś uprawnienia ?
umieść na imageshack-u.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Tam, gdzie jest teraz (rosliny akwariowe) pisze: "Nie masz uprawnień do pobrania pliku".
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Nie, ale nie każdy zdjęcie widzi, u mnie nie ma. Spróbuj na postimage.org.
FUJIFILM X-T1 + FUJINON 18-55 F2.8-4 R LM OIS
Już zaraz poprawię... u siebie widzę dlatego nie wiedziałem o co chodzi, dzięki za zwrócenie uwagi
---------------------------------
Teraz jest ok ?
Ostatnio edytowane przez Yabby ; 13-10-2014 o 23:15
Jakbym nie spojrzał to dla mnie:
- mało wyraziste zdjęcie kolorystycznie,
- choć nie lubię super wyostrzonych zdjęć to mimo wszystko ostrości według mnie brakuje,
- czarna plama na drugim planie nie dodaje uroku, a wręcz przeszkadza
- gałązka mało atrakcyjna, aby zrobić z niej motyw przewodni
Bokeh mi się podoba
Aaaaaa. .... i podpis![]()
Co do kolorów to tak jak pisałem po prostu tak mam, że obrabiam pod siebie - inaczej odbieram barwy niż inni![]()
Czarna plama to postać która odchodzi, przemija... tak samo jak przyroda gdy nadchodzi zmiana pór roku. To tyle jeżeli chodzi o mój zamysł tego zdjęcia![]()
Dziękuję za konstruktywną krytykę mam nadzieje, że z czasem zdjęcia będą ładniejsze, bo dopiero oswajam się z nową puszką. Ten wypad był tak naprawdę tylko testowym :P
Skontaktuj się z nami