Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Nawet jak sobie ktoś przypomni o tych 14 punktach to nie może do rejestru wpisać ich z wsteczną datą. A jak wpisze to przez czas jakiś będziesz musiał bardzo ostrożnie jeździć aby nawet za parkowanie punktów nie otrzymać. Wiem, że świadomość tego, że za byle co przekroczysz limit może być stresująca dla kierującego.
Bardzo złe podejście do tematu. Istnieje spora grupa kierowców mylących maksymalną dozwoloną prędkość z prędkością minimalną. Nie tędy droga.
Ja może nie jeżdżę dużo, bo jedynie 2-5 tys. tygodniowo, i to nie co tydzień. Polskie drogi nie są jakieś mega tragiczne, nie przesadzajmy. Co roku jest coraz lepiej i nie bądźmy malkontentami.
Co za bzdura. A ma jakieś znaczenie, czy "ciągła" jest podwójna czy pojedyncza?
Krzysztof Paszkiewicz
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Znak P-4 (podwójna ciągła) raczej jest tutaj dla zobrazowania sytuacji. Ja nic złego w tym nie widzę.
Poprawne wg Ciebie: "widzę idiotów wyprzedzających na ciągłej"
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 20-10-2014 o 14:44
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Skontaktuj się z nami