Szukaj
Ja czekam w takim razie na więcejMnie się podoba
Wysłane listem w butelce
12 14 28 35 85
Modelka, obróbka może trochę przesadzona ale pasuje do tego działu i mi się podoba,
niestety nie podoba mi się fototapeta.
Jaka fototapeta ?![]()
ważne że się podoba, ale...
... cienie nie rzucają się, ponieważ z tyłu za modelką jest przestrzeń, a ściana kilkanaście metrów od niej - nie ma gdzie ten cień paść
Co do obróbki, dużo nie trzeba jak jest dobrze przygotowana modelka i oświetlona, poniżej zdjęcie modelki bez retuszu:
mz. nawet jak na beauty/glamour to twarz jest zbyt plastikowa. Wygląda jak stworzona przez grafika.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
Kolego, zdjęcie nie ma nic wspólnego z grafiką i tworzeniem w taki sposób, retusz/obróbka trwał mniej więcej 5minut wraz z wywoływaniem rawa, w PS w tylko którym ściągnąłem jakiegoś mniejszego pryszcza "łatką" którego z resztą prawie nie było widać, poprawiłem kolory/kontrasty i nic więcej nie było dłubane. - drugie zdjęcie to fota prosto z RAW'a tylko z podciągniętymi kontrastami.
To że jest ładna cera,
1) Modelka zadbana, urodziwa z nieskazitelną cerą. Mało kto ma taką perfekcyjną twarz jak Karolina
2) Wizażystka która przygotowała odpowiedni makijaż.
3) Dobre światło na plenerze, plus efekt rozświetlenia buźki i cieni przez lampy.
Taki przepis na podobne zdjęcie...![]()
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 17-09-2014 o 07:58
Ja jestem na tak .modelka piękna,tylko robić fotki.
Dawaj więcej![]()
Wizażystka świetna, twarz-szyja-ramiona w jednym odcieniu, ale! przez to nogi źle kontrastują.
Skontaktuj się z nami