Witam.
Dziś kadrów ślubnych, w przewadze czarno-białych, jednakże mam nadzieję że nie będzie to bardzo przeszkadzało. Poważną przygodę z fotografią ślubną dopiero zaczynam więc liczę na rady![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Szukaj
Witam.
Dziś kadrów ślubnych, w przewadze czarno-białych, jednakże mam nadzieję że nie będzie to bardzo przeszkadzało. Poważną przygodę z fotografią ślubną dopiero zaczynam więc liczę na rady![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Moim zdaniem jakiejś tragedii niema, ale jest nad czym pracować, konwersja do bw moim zdaniem dosyć słaba, spróbuj nad tym trochę popracować. Nad kolorem też trochę bym popracowałJeśli chodzi o kadry, to zwróć uwagę np na zdjęcie nr 3, ja w pierwszym momencie nie wiedziałem na co mam patrzeć, lusterko z twarzą jest w samym środku kadru, a oczy błądzą dookoła gdzie niema nic. Gdybyś umieścił lusterko w którymś z mocnych punktów, nieco rozjaśnił samo lusterko a przyciemnił okno, które też odwraca uwagę, to było by zupełnie inaczej
To tak na przykład, nie chce mi się nad wszystkim rozpisywać :P
Ostatnio edytowane przez m.pietia ; 09-10-2014 o 09:03
mnie tylko zastanawia czemu PM siedzi/stoi w kościele odwrotnie niż zazwyczajnajlepsza chyba 3 ale jw. zbyt dużo rzeczy się dzieje i nie wiadomo na co zwrócić uwagę.
--
Thttps://forum.nikoniarze.pl/usercp.phphe only way to get rid of a temptation is to yield to it...[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
Ogólnie nie jest źle , ale chyba na moje oko na 5 ostrość poszła na bok oparcia.
D5100 || N35 f/1.8G || N50 f/1.8G
Ogólnie jest ok. Do poprawy zdjęcie 7 bo jest zimne i surowe (w szczególności twarz księdza).
Mój faworyt to zdjęcie nr 3.
Kadry ok. Kolory i obróbka leżą. Poćwicz WB z lampą.
filtry
Skontaktuj się z nami