Rzadko tu bywasz, ale jak już,to z przytupem.
Kapitalne.
Szukaj
Rzadko tu bywasz, ale jak już,to z przytupem.
Kapitalne.
Piękne miejsce pokazane w świetnym kadrze.
Bardzo podoba mi się obróbka, zdjęcie zostało delikatnie potraktowaneprzez co jest naturalnie.
![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Przyłączam się do poprzedników - genialna fota!
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Zadko komentuje tutaj krajobrazy, bo raz ze jest ich duzo i czesto sa wrzucane, dwa, ze to nie moje klimaty, trzy ze mimo zachwytow innych, nie widze w nich nic ciekawego. To tutaj hest genialne, mistrzowskie i chcialbym miec cos takiego na scianie. Pozdrawiam
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Jako, ze zawsze musze sie do czegos przyczepic to przyczepie sie do tego -> dlaczego to nie ja jestem autorem tego zdjecia?![]()
Janie, to co nam tu zaserwowales jest jednym z najlepszych krajobrazow w tym watku w historii kosmosu. Proste, ale przepiekne. Wszystko poukladane jak trzeba, pierwszy plan, dalszy, prowadzenie linii, mocne punkty, itd. Gratulacje!
PS. Zadki to mozna ogladac na redtuberzadko lobuzie!
piekne zdjecie. w jaki sposob zostalo zrobione? jaka kamera? jakim obiektywem?
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Masz pod spodem link do galerii Autora. Wystarczy kliknąć i otworzyć tę fotę. Wszystko jak na talerzu podane.
Oprócz sposobu-ale myslę że w najprostszy mozliwy sposób-skomponowano kadr, dobrano odpowiednie parametry i wcisnięto migawkę. Żadnej filozofii tu nie ma.![]()
Skontaktuj się z nami